20 nadahnjujući interijera u kojima živi proljeće bez obzira na godišnje doba

Divni interijeri inspirirani proljećem.

Proljeće je jedno od najboljih doba godine. Nije čudno što većina ljudi ima poseban stav prema njemu. Ovo se pravilo odnosi na rezidencijalne dizajnere. U novom pregledu prikupljeni su primjeri interijera koji će vam omogućiti da stvorite proljetnu atmosferu i raspoloženje u kući, bez obzira na to što se događa izvan prozora, kakvo je vrijeme ili čak doba godine.

1. Meka paleta

Dnevna soba u mekim pastelnim bojama.

Svijetla, prostrana dnevna soba s blijedoplavim zidovima, raskošnim zavjesama od bjelokosti i buketom svježeg cvijeća, što je u kontrastu s pastelnom paletom i dodaje dinamiku i svježinu unutrašnjosti.

2. Cvjetni motivi

Snježno bijela kuhinja sa svježim cvjetovima.

Sjajna bijelo-bijela kuhinja, čiji su svijetli naglasci bili cvjetne biljke u loncima i jednostavan plakat s cvijećem.

3. Cvjetanje lila

Krevet s uzglavljem lila.

Krevet s uzglavom u obliku lila postao je središnji element ove ugodne spavaće sobe, a aktivne pozadine za ispis, vintage stolica, originalni ormarići i glineni lonac ispunili su sobu životom i učinili je neobično dinamičnom.

4. Kontrastna kombinacija

Snježno bijela blagovaonica s jarko ružičastim naglascima.

Elegantna blagovaonica, ukrašena bijelom bojom, sa spektakularnim jarko ružičastim stolicama koje odmah privlače vaše oči i čine sobu zanimljivom i svijetlom.

5. Peonies

Zidni mural s cvjetajućim božurima u unutrašnjosti kupaonice.

Luksuzna kupaonica s elegantnim crnim pričvršćenjima, originalnim ogledalom i veličanstvenim ružičastim pozadinama, ukrašena voluminoznim slikama cvjetnih božura koje naglašavaju ljepotu i mladost vlasnika ove sobe.

6. Svjež dah

Svijetla blagovaonica u bijelim i sivim tonovima.

Šarmantan prostor za blagovanje, ukrašen bijelim i sivim bojama, sa svijetloplavim kaučem, elegantnim stolicama od ratana i obiljem ukrasnih jastuka u žuto-zelenim bojama, koji prostor čine neobično ugodnim i svježim.

7. spokojstvo

Prostrana spavaća soba u pastelnim bojama.

Prostrana spavaća soba u kojoj je zahvaljujući korištenju blijedo prigušenih nijansi bilo moguće stvoriti atmosferu lakoće i lakoće te unijeti malo proljetne svježine uz pomoć zelenih detalja i cvjetnih otisaka koji krase krevet.

8. Proljetno zelje

Blagovaonica s bujnim zelenim zidovima.

Vesela unutrašnjost blagovaonice s teksturiranim proljetno-zelenim tapetama na zidovima, okruglim stolom i prekrasnim mekim stolicama ukrašenim žutim uzorcima.

9. Proljetna šuma

Kupaonica u zelenim bojama.

Hladnoća i tajanstvenost su prve asocijacije koje padaju na pamet kad pogledamo ovaj prekrasan interijer kupaonice s bijelim zidovima, zavjesom ukrašenom realističnom slikom šume i obiljem živih biljaka.

10. Pobuna zelenila

Tapeta s botaničkim printom u unutrašnjosti hodnika.

Šareno predsoblje s tapetama koje oduzimaju dah, ukrašeno aktivnim botaničkim tiskom, minimalističkim drvenim vješalicama i originalnom klupom.

11. Izvanredan prostor

Svijetli dizajn ureda.

Kućni ured sa senfom zelenim zidovima čija boja doprinosi koncentraciji, moderni bijeli namještaj i obilje svijetlih detalja crvene i narančaste boje, koji čine unutrašnjost zanimljivom i dinamičnom.

12. Botanički motivi

Laconic prostor s foteljom od terakote i originalnom pozadinom.

Mirna i očaravajuća unutrašnjost dnevnog boravka, čiji je vrhunac bila originalna pozadina s likom palminog lišća.

13. Vesela gama

Vesela unutrašnjost jaslica.

Soba mlade princeze, u kojoj je bilo moguće skladno kombinirati svijetlo zelene i ružičaste boje, stvoriti svijetli i veseli prostor.

14. Mirna elegancija

Dnevna soba u sivo-plavim tonovima.

Elegantna dnevna soba sa bogatim plavim zidovima, svijetlo sivim kaučem i prekrasnim svijetlim detaljima u obliku jastuka od lila, ptica na zidu, originalne slike i žutih predmeta ukrašavanja koji ovaj proljeće čine ugodnim i toplim.

15. Proljetna paleta

Blagovaonica u zelenoj i ljubičastoj boji.

Šarmantan prostor za blagovanje, uređen u ugodnim zelenim i lila bojama, čija kombinacija nalikuje cvjetnim grmljem lila.

16. Sunčano raspoloženje

Dnevna soba s puno svijetlo žutih detalja.

Snježno bijeli dnevni boravak s obiljem svijetlo žutih detalja u obliku fotelje, svjetiljke, jastuka, ukrasnog zaslona i okvira za ogledalo, koji čine unutrašnjost sunčanom i optimističnom.

17. Cvjetni zid

Kuhinja sa spektakularnim naglasnim zidom.

Moderna kuhinja s sjajnim ormarima svijetle crvene boje i spektakularnim akcentnim zidom, ukrašena raznobojnim cvjetnim tapetama koja postavlja ton cijeloj sobi i čini je bogatom i proljetnom.

18. Boje sreće

Unutrašnjost je u ružičastoj i žutoj boji.

Kompaktni jarko žuti kauč, originalna svjetiljka i nekoliko detalja iste boje uz mekani ružičasti zid - ovo je idealna formula za sreću za ukrašavanje dnevnog boravka ili hodnika.

19. Lagani povjetarac

Kombinacija bijele i tirkizne boje u unutrašnjosti.

Kombinacija neutralne bijele i aktivne tirkizne boje omogućila je nevjerojatnu atmosferu bestežine, sanjarenja i spokojstva u sobi.

20. Limun i nana

Potkrovlje apartmana sa zidovima od nane.

Skladna kombinacija bijele, metvice i jarko žute boje, što je omogućilo stvaranje lagane i raskošne unutrašnjosti stana u stilu potkrovlja.

Video bonus:Nastavak teme 18 originalnih ideja dizajna kućnog ureda o kojem sanja svaki slobodnjak.

Ostavite Komentar