Čašice čokolade za ljubitelje slatkiša

Čaše od čokolade

Čokolada je neizrečeni sinonim za dobar život i izvrstan antidepresiv. Nije ni čudo što ljudi žele da je „sve bilo u čokoladi“, a oni koji imaju loše raspoloženje počastiti su se slatkim desertom. Slastičari su odlučili nadopuniti niz pozitivnih asocijacija i stvorili su čokoladne čaše.
Čaše od čokolade

Set uključuje 10 čaša širine 20 cm, visine 8 cm s debljinom stijenke 3,5 cm. Jestiva jela se prave od mlijeka ili tamne čokolade na izbor. Cijena čokoladnih čaša je 10 eura. Ali, kako kreativci obećavaju, osoba će uživati ​​u korištenju takvih jela. Svaku šalicu nadopunjuje smeđi stalak za papir. Čašice čokolade izrađene su od visokokvalitetnih kakao zrna prikupljenih na Madagaskaru i Južnoj Americi.
Ukusne čaše čokolade

Proizvođač savjetuje korištenje slatkih čaša za piće alkoholnih pića, žestokih alkoholnih pića i kao osnova za sve vrste deserta. Djeca vole piti iz takvih čaša kakaa, grizeći zidove posuđa dok piju.
Čaše slatke čokolade

Za one koji vole ne samo slatkiše, već i crtati, možete dati kutiju boja, u kojoj je svaka cijev oblikovana od čokolade, a umjesto boja, punjene su sve vrste slatkih punila. Jedino što se ne može učiniti uz pomoć takvih boja je naslikati sliku, ali sasvim iznenaditi goste i uživati ​​u ukusima.

Pogledajte video: Kolač bez pečenja - Cheesecake u čaši sa bobičastim voćem bez želatine - čizkejk (Studeni 2019).

Ostavite Komentar