Drveni telefon - lijep i ugodan

Drveni telefon - lijep i ugodan

U današnjim mobilnim telefonima, naravno, ergonomija, funkcionalnost, praktičnost vrlo su promišljeni. Ali, ipak, u njima je određena umjetnost, odsutnost duše. Kako se nositi s tim smislio je dizajner Seung-Hyun Yoon. Stvorio je za MINIMA prekrasan, moderan i prilično udoban drveni MINIMA rešetkasti Flip telefon.

MINIMA je već poznata čitateljima naše stranice. Uostalom, stručnjaci ove konkretne tvrtke razvili su džepni Hot-T kotao. Sada je za nju stvoren drveni mobilni telefon MINIMA Lattice Style Flip Phone.
Zapravo, MINIMA Lattice Style Flip Phone nije prvi drveni mobilni telefon koji smo vidjeli. Neki se možda sjećaju Maple Phonea dizajnera Hyun Jin Yoon i Eun Hak Lee, o čemu smo već razgovarali na našoj web stranici. No, mobitel iz Seung-Hyun Yoon-a mnogo je ljepši, višenamjenski i praktičniji.
Drveni telefon - lijep i ugodan

Uostalom, MINIMA Lattice Style Flip Phone punopravan je i potpuno funkcionalan mobilni telefon koji ima sve što je u modernim mobilnim telefonima. No umjesto plastičnog ili metalnog kućišta, on je "odjeven" u lijepu i udobnu drvenu futrolu.
Umjesto toga, čak ni od drveta, nego od bambusa. Mali polirani komadići bambusa isprepleteni su tako da stvore nerazdvojnu futrolu za mobilni telefon. Vrlo je lijepa, elegantna, ugodna i ugodna na dodir!
MINIMA Lattice Style Flip Phone zaista je telefon s dušom, a ne samo komad željeza koji može zvati, slikati i reproducirati zvuk.

Pogledajte video: Prokoško Jezero Fojnica Bosna i Hercegovina u slikama (Travanj 2020).

Ostavite Komentar