5 pristupačnih i nezaboravnih listopadskih pametnih telefona koji samo traže

Najbolji pametni telefoni listopada.

Broj pametnih telefona koji se pojavljuju na tržištu ne može ih iznenaditi. Čini se da se novi uređaji raznih modela objavljuju svaki tjedan. Samo u tekućem mjesecu na tržištu se pojavilo najmanje pet takvih telefona. Među njima su "proračunski" iPhone i pristupačni Android uređaji.

1. Čast 8X

Možete ga sigurno uzeti.

Ovaj se uređaj može nazvati jednim od najhrabrijih pokušaja zauzimanja tržišta u segmentu od 20 do 30 tisuća rubalja. Uređaj ima ogroman 6,5-inčni zaslon, Kirin 710 procesor, 15-slojni optički premaz, 4 GB RAM-a, 64-128 GB trajne memorije. Uređaj će biti idealan izbor za one koji traže solidan pametni telefon, ali nisu spremni potrošiti previše novca na njega.

2. iPhone XR

Čudan pametni telefon.

Prije nekoliko dana (19. listopada) počeo je prihvaćati narudžbe za iPhone XR - uređaj s proračunskim jabukama. Naravno, sam proizvođač ne karakterizira dječju riječ "proračun", ali ovaj uređaj izgleda upravo tako na pozadini postojećih XS i XS Max. Uređaj košta oko 65 tisuća rubalja. Iskreno, vrijedi reći da ovaj model izgleda pomalo smiješno, jer je bolje uzeti iPhone 7 ili iPhone 8.

3. Sony Xperia XZ3

Još jedan vodeći Sony.

Još jedan vodeći Sony. Ono se razlikuje od svih prethodnih uređaja tvrtke u stvarno lijepom dizajnu. Koristi zaslon sa 6-inčnom matricom i HDR OLED-om. Radi na Snapdragon 845 procesoru, ali ima samo 4 GB RAM-a. Smartphone ima 64 GB interne memorije i hibridni utor za microSD. Već možete uzeti takav uređaj samo zbog jednog zaslona, ​​koji se danas smatra jednim od najboljih na tržištu.

4. Nokia 7.1

Tvrtka nastavlja s nadopunom asortimana.

Nokia i dalje ubrzano proširuje svoj asortiman. Konkretno, ovaj se uređaj nalazi u cjenovnoj kategoriji do 20 tisuća rubalja. Zauzvrat nudi 5,8-inčni Full HD + ekran, dvostruku kameru od 12 + 5 megapiksela, Snapdragon 636 procesor i 3 GB RAM-a. Interna memorija smartfona iznosi 32 GB.

5. ZTE AXON 9 Pro

Kineski pametni telefon bez propusta.

Kineski proizvođač ZTE vratio se na tržište s novim pametnim telefonom i nije odmah lansirao super skupi uređaj. Cijena za AXON 9 Pro je 46 tisuća rubalja, što je niže od europske cijene. Zanimljivo je da istovremeno u novom proizvodu nema kompromisa koji su toliko karakteristični za gadgete iz Srednjeg kraljevstva. Tu su čak i IP68 zaštita od vode, AMOLED ekran, 10-bitna tehnologija boja HDR10, NFC i Dolby Atmos. Smartphone ima 6,2-inčni zaslon s Full HD +.
Želite vidjeti još zanimljivijih komada opreme? Zatim pogledajte kako Japanci su stvorili "najtanji" pametni telefon veličine kreditne karticekoja ima vrlo neobičnu funkcionalnost.

Ostavite Komentar