Upecani prstenovi

Upecani prstenovi

Zanimljivo, a netko drugi objesio odjeću na ulice na konopcima? Naravno! U osnovi, takvu sliku možemo vidjeti u selima ili zemlji, ali i u nekim područjima velikih gradova. Samo su nam standardne suknje vjerojatno vrlo dosadne.

Vrijedi reći da nas dizajneri često razmažuju zanimljivim idejama koje se odnose na kopče - već pričamo o paru spominje na našoj web stranici. Ali tamo se oblik samih steznika rijetko mijenjao, a to je malo tko mogao ugoditi. Danas govorimo o zbirci prekrivača, koja nije bez razloga dobila ime "Ptičje ptice". Činjenica je da su prstenovi napravljeni u obliku ptica, čak i ako im je oblik dan vrlo uvjetno. Zanimljivo je da je upotreba stezaljki za njihovu namjenu potpuno neobavezna. Možete ih objesiti na konopce ili žice, jer će ionako izgledati smiješno - ne zaboravimo da nemamo jednostavne kopče, točnije „pernate“. Gledate kroz prozor i imate odjeću zauzetu jatom "ptica".
Upecani prstenovi

Vjerojatno ih možete objesiti u kupaonici, samo što će tamo izgledati jednostavno neprimjereno. Iako će, kao što smo već saznali, takvi kopči oduševiti oko i razveseliti vas, za razliku od uobičajenih na koje smo navikli. Uzrokuju nas samo o razmišljanju o pranju, isto o proljeću i suncu, o cvrkanju ptica ispod prozora i plavom nebu iznad glave.
Upecani prstenovi

Ideja pripada First Aid Design-u.

Pogledajte video: PRONASAO SAM TAJNU BAZU!? (Prosinac 2019).

Ostavite Komentar