Tanjur s "gnijezdima". Neobičan način posluživanja sushija

Slučajni pladanj za suši. Izvrsni pladanj za suši

Japan osvaja ne samo srca ljudi, već i njihove stomake. Dakle, sushi i sake poslužuju se ne samo u japanskim restoranima, već i u onima koji se ne pozicioniraju kao institucije s orijentalnom kuhinjom. Nećemo ovdje raspravljati o tome što Japanci misle o svemu ovome. I samo pogledajte kakvu ladicu za sushi dizajner je dizajnirao Označi mcclean, nazivajući svoj projekt jednostavno i jasno "Nasumična ladica za suši".

Keramička ladica za sushi ne nalikuje tradicionalnim drvenim podmetačima na kojima se u restoranima poslužuju peciva, đumbir i wasabi. Ovo je keramička ploča isprekidana "gnijezdima", gdje možete smjestiti keramičke posude za juhu i umak, čaj i sake. A ostatak hrane stavite u ta "gnijezda": peciva, komadiće ribe, salate ...
Slučajni pladanj za suši. Izvrsni pladanj za suši
Slučajni pladanj za suši. Izvrsni pladanj za suši
Slučajni pladanj za suši. Izvrsni pladanj za suši

Teško je reći hoće li ova novost ukorijeniti u japanskim restoranima ili u kuhinji s ljubiteljima domaće suši. Uostalom, čak i ako je ovaj proizvod obojen bojom drva, neće postati zamjena za tradicionalne ladice. Iako ako odustanete od ideje "pladanj za suši", ovaj je projekt po sebi prilično zanimljiv, jer će takva "gnijezda" pomoći konobarima da što uspješnije i brže dovedu red do stola kako ne bi došlo do neugodnih iznenađenja prilikom razbijanja posuđa.

Ostavite Komentar