Fantastične tetovaže: čarape i dizajnerske tajiceOh, ove žene! Ono što oni jednostavno neće učiniti radi divljenja muževnom izgledu i zavidnih uzdaha prijatelja. Naoružani lijepim damama, postoji čitav arsenal: od nevinog sadržaja kozmetičke torbice do radikalnijih "uljepšavanja", poput piercinga i neobičnih tetovaža. A ako se gotovo svaki treći može hvaliti prstenom u pupku, tada je izlaganje njenog krhkog tijela bolnom postupku tetoviranja izbor najhrabrijeg.

Ali priznajte, drage dame, mnoge smo od nas barem jednom željele dobiti originalnu sliku na koži. Ali ženski su ukusi tako lepršavi, za razliku od tetovaža. Srećom, domišljatost dizajnera uzima u obzir suptilnosti dame duše. Dakle, posjet salonu za tetovaže je otkazan, jer sada možete iznenaditi druge svijetlom i neobičnom tetovažom apsolutno bezbolno! Da, i na tako pikantnom mjestu kao noga ili bedro. Sve što je potrebno je kupiti originalne dizajnerske čarape ili tajice s printom tetovaže.
Fantastične čarape za tetovaže

Recenziju dizajnerskih tajica možete već pročitati na našoj web stranici. U to su vrijeme izvor inspiracije umjetnika bili uzorci popularnih stilova body art-a i tetovaža. Odvažne mlade dame zasigurno će cijeniti čarape s mesnatom bojom s odvažnim uzorkom u boji. Neka to budu tetovaže u stilu "stare škole", cvjetni otisci ili čak portreti junaka "Zvjezdanog ratnika" - ne bojte se eksperimentirati, jer u svakom trenutku možete jednostavno kupiti još jedan par!
Fantastične tetovaže: dizajnerske čarape

Strojno pranje u hladnoj vodi neće oštetiti trajnu sliku. Proizvođači podsjećaju inventivne domaćice da se glačanje takvih proizvoda strogo ne preporučuje.
Najekscentričnije mlade dame pozvane su da potpuno "tetoviraju" noge ovim uskim čarapama.
Fantastične tetovaže: dizajnerske nogavice

Ako niste mentalno pripremljeni za takav nemir boja, ali stvarno želite isprobati elegantne čarape za tetovaže, obratite pažnju na "bezvremenski klasik" - obične slike sa životinjama, cvjetne ukrase ili prekrasan uzorak.
Fantastične tetovaže: čarape za životinje sa životinjama
Fantastične tetovaže: Tetovažne čarape s uzorkom

Poznati dizajneri i modne kuće također nisu zanemarili trend tetovaže i čarapa. Zanimljivi modeli s kapljicom "rock chica" pojavili su se kod Chanela i Christiana Audigiera.
Fantastične tetovaže od Chanela

Ljepota, naravno, zahtijeva žrtvu. Ali ponekad možete i bez njih, samo morate pokazati domišljatost.
Fantastične tetovaže: Retro motivi Christiana Audigiera

Pogledajte video: Šiško Exclusive - Lasersko Uklanjanje Tetovaže 1 (Travanj 2020).

Ostavite Komentar