Maska za spašavanje života: civilna plinska maska ​​SHIELD +

Maska za spašavanje života: civilna plinska maska ​​SHIELD +

Nedavni Dan sovjetske vojske još jednom nas je podsjetio da je potrebno braniti Otadžbinu. Prema tradiciji, glavna zaštitna sredstva u vojsci Otadžbine su gas maske, U stvarnosti, glavna prijetnja zemlji vjerovatnije nisu otrovni plinovi imperijalističkih agresora, već uobičajeni, ali smrtonosni ugljični monoksidpušten tijekom požara. Ispada da morate pružiti plinsku masku svima koji mogu patiti od požara? Ispada da je tako. Originalna civilna plinska maska SHIELD + - maska ​​namijenjena za spašavajući život svih.
SHIELD + civilna plinska maska ​​lako se stavlja na glavu

Već smo pisali o smiješnim plinskim maskama za bogate, s dragim kamenjem, o modelima plinskih maski i tako dalje. Za razliku od njih, SHIELD + - Ovo nije ukras, već inženjerski i dizajnerski razvoj usmjeren na spašavanje života u požaru.
Maska za spašavanje života: civilna plinska maska ​​SHIELD +

Dizajner iz Rima Francesco biaginiRazvijajući ovu plinsku masku vođena je općom dostupnošću, jednostavnošću i učinkovitošću. Kad mu stavi plinsku masku SHIELD + ne morate grozničavo daviti dijete da ispravi sve nabore na rubu gumene maske - ova civilna plinska maska ​​je nepropusna torba, koji se vrlo lako stavlja na glavu i osigurava zatezanjem čipke. Takva maska ​​neće zaštititi od senfa, a savršeno će pomoći od ugljičnog monoksida.
Maska za spašavanje života: civilna plinska maska ​​SHIELD +

Uz nepropusnu vrećicu, u kompletu je i zračni filter, On jamči 15 minuta zaštita ugljičnog monoksida - obično je to dovoljno: ako u četvrt sata ne napustite kuću koja gori, ugljični monoksid više neće biti najozbiljniji problem. U filtar možete udisati samo ustima; a za nos je predviđen poseban privjesak.
Spašavanje života djelo je živih.

Nakon kratkog i jednostavnog tečaja, maska ​​za gas SHIELD + svatko može nositi. Kreator se pobrinuo da postupci za njegovo sklapanje i upotrebu budu intuitivni i jednostavni, tako da ih je čovjek mogao savladati čak i u panici ili prilično gutanju ugljičnog monoksida. SHIELD + dobro doći spašavajući život svih, jer požar prijeti svima: uredskom radniku, posjetitelju noćnog kluba, djeci u školi i osobi koja mirno spava u svom krevetu. Civilna plinska maska ​​koju je lako proizvesti i koristiti nije jamstvo protiv požara, ali potrebna zaštita.
Maska za spašavanje života: civilna plinska maska ​​SHIELD +

Pogledajte video: Slika mrtvog sirijskog dječaka potresla svijet (Travanj 2020).

Ostavite Komentar