Udobna spavaća vreća koja prati obrise ljudskog tijela

Vreća za spavanje Naturehike vreća za spavanje.

Vreće za spavanje su udobne, jednostavne za nošenje sa sobom i ključne za svako putovanje. Proizvođači vreća za spavanje stalno rade na njihovom poboljšanju. A nedavno se pojavila neobična novost Naturehike spavaća vreća - vreća za spavanje, koja po obliku prati oblik ljudskog tijela. I na ovome njegove "čudnosti" ne završavaju.
Spavaća torba Naturehike jednostavna je za skladištenje i transport.

Vreća za spavanje Naturehike vreća za spavanje bit će idealno rješenje za one koji vole ekstremne sportove, izlete, duga putovanja, ali ne vole previše bliske vreće za spavanje. Veličina vreće za spavanje je 80x210cm, a težina je samo 1,25 kg. Prekrivač od 320D najlona i 240T poliesterska obloga također ga čini otpornim na vjetar i vodootporan.
Dizajn Naturehike vreće za spavanje povoljno se uspoređuje sa konkurentima po tome što ova vreća za spavanje ima najlon od 320D i podlogu od 240T poliestera, koji pružaju izvrsno zadržavanje topline.
Vjetrootporna i vodootporna vreća za spavanje.

Torba je ispunjena pamukom, što torbu čini optimalnom toplom i udobnom. Često se ljudi koji kupuju vreće za spavanje žale da se mokri od rose ili po kiši. Ovo ne prijeti vreći za spavanje Naturehike. Još jedna karakteristika novosti je da se dvije slične vreće za spavanje mogu spojiti zajedno kako bi napravile dvostruku torbu. Donji dio možete podijeliti na dva dijela, tako da možete dobro hodati u torbi.
Naturehike spavaća vreća omogućuje vam sjedenje i šetnju.

To omogućuje osobi da mirno sjedi i hoda bez izlaska iz torbe. Naturehike spavaća vreća također ima odvojene ručne otvore koji se zatvaraju. Drugi zanimljiv aspekt je to što, ako želite, možete staviti dvije slične vreće za spavanje kako biste stvorili dvostruku vreću za spavanje za zaljubljeni par. Kada je presavijena, veličina vreće za spavanje iznosi samo 26 cm, što je čini izuzetno jednostavnom za pohranu i prijevoz.
Veličina: 80x210cm / težina 1,25kg.

U hladnoj sezoni, Naturehike vreća za spavanje također će vam omogućiti ugodno spavanje u njoj: vrećica ne dopušta hladnoću do temperature od 5 ° C. Posljednja značajka Naturehike spavaće vreće je da je puno lakša od svojih konkurenata (1,25 kg), a također i da se s dimenzijama u rasklopljenoj verziji 80x210 cm može upakirati samo do 26 cm. To košta Naturehike spavaća vreća 47,35 dolara , a možete ga kupiti u plavoj ili narančastoj boji.

Ostavite Komentar