"Vampir lifting": krvavi kozmetički postupci iz Amerike

Kim Kardashian doživljava "vampirsko podizanje"

Svi žele ostati mladi i lijepi što je duže moguće. Poželjno, zauvijek. A u ratu s vremenom sva su sredstva dobra. Na primjer, mitski vampiri koristili su ljudsku krv za doručak, ručak i (ako je moguće) večeru. Sada su se navike narodnog zla pojavile među slavnim osobama. Doista, nova riječ ušla je u rječnik američke kozmetologije - krvavi postupak "vampirsko dizanje".
Kim Kardashian

Internet je razgovarao o američkom know-how-u nakon slavnih i trudnih Kim Kardashian na Instagramu i Twitteru objavila je fotografiju sebe, svog voljenog, s krvavim licem. Uzbuđeni obožavatelji krive njenog ljubavnika zvijezda Kanye West u napadu, kao što je slijedilo objašnjenje: Kim je doslovno opsjednuta raznim „postupcima mladih“ odlučila iskusiti novi „podizanje vampira“. I bio sam zadovoljan.
Kim Kardashian doživljava "vampirsko podizanje"

Suština postupka, "istaknuta" u reality showu Kardashian, jest sljedeća: liječnik uzme malo krvi iz vene na pacijentovoj ruci, a zatim u posebnoj centrifugi odvoji plazmu i trombocite iz crvenih krvnih stanica. Obogaćena plazmom trombocita, ljubazni liječnik ljubazno je "zalijevao" klijentovo lice. Za najbolju apsorpciju vampirovog koktela, ovo se lice prethodno podvrgava akupunkturi.
Kim Kardashian doživljava "vampirsko podizanje"

Suština postupka je napuniti kožu trombocitima koji sadrže čimbenike rasta. Doprinose obnovi tkiva, potičući diobu i rast oštećenih stanica. Zauzvrat, trombociti bi trebali potaknuti stvaranje kolagena. A ovaj protein je odgovoran za glatkoću, elastičnost i mladolikost kože. Toliko o "živoj vodi" organskog porijekla.
Kim Kardashian doživljava "vampirsko podizanje"

Postupak je nov, ekstravagantan i izaziva skepticizam kod mnogih dermatologa. Iako stručnjaci tvrde da je "dizanje vampira" bezopasno (makar samo zato što koristi "urođenu" pacijentu tekućinu), potrebne su ozbiljne studije da bi se dokazala njegova učinkovitost. A mikroneele mogu ozlijediti kožu, kao i potencijalnu prijetnju infekcije.
Kim Kardashian doživljava "vampirsko podizanje"

Čak i takav ekstremni i sumnjivi postupak kao što je "podizanje vampira" ima sve šanse da postane popularan i tražen među očajnim ljepoticama. Doista, laganom rukom (točnije izrazom lica) Kim Kardashian i njezina TV emisija o krvavim injekcijama ljepote uskoro će prepoznati milijune američkih domaćica.

Pogledajte video: Joel Embiid and Karl-Anthony Towns fight, get ejected in Timberwolves vs. 76ers. NBA Highlights (Travanj 2020).

Ostavite Komentar