Drvena i-Wood bilježnica: računalo koje ne narušava vid

i-Wood, dječji drveni prijenosnik iz tvrtke Rasselfisch

Vjerojatno jedan od dobrih razloga zašto roditelji ne žele rano uvesti svoju djecu predškolske dobi u računala i druge visoke tehnologije je strah da im djeca mogu upropastiti vid. Sjećate se kako su vas vlastiti roditelji, kao i brižne bake, otjerali sa televizora ili monitora govoreći da ćete im upropastiti vid, nosite li naočale? Njemačka tvrtka Rasselfischmeđutim, smislio je uređaj I-Woodtakav laptop za djecukoji će pomiriti one koji su za, s onima koji su protiv.

Nakon što su im ime poznate sheme posudili od poznatog Applea, njemački su dizajneri i dalje držali svoje vlastito mišljenje o tome kakav bi trebao biti idealan laptop za djecu. Prvo, drveni ... I drugo, bez žica, gumba i džojstika - samo šareni bojice i zaslon u obliku crne ploče, kao u školi. Želite li crtati - molim vas napišite riječi i slova - nema problema. To je samo sačuvati dječiju kreativnost nemoguće, ali vrijedi li je tugovati, jer djeca imaju bogatu maštu i ugrađeni "motor", pa se na ovoj ploči dnevno može pojaviti više desetaka različitih crteža.
I-Wood predškolsko računalo u potpunosti izrađeno od drveta
Rasselfisch i-Wood dječja bilježnica sa povezom
I-Wood drvena naprava, dječji laptop i ploča za crtanje

Savladavši prvo, ali drveno prijenosno računalo, dijete može preći na opremu za odrasle. Uvjetno punoljetno, jer su dizajneri smislili posebna tablet računala, fotoaparate i mobilne telefone za djecu. Međutim, ne postoji jamstvo da kad djeca pređu na tehniku ​​„odraslih“, njihovi roditelji neće uzeti drveni prijenosnik i-Wood kako bi se zabavili i crtali kredom na ploči, kao u školskim godinama.

Ostavite Komentar