5 provjerenih rabljenih automobila iz Europe za koje nije šteta dati onoliko koliko traže

Sjajni sekundarni automobili iz Europe.

Svaki vozač želi se što više pouzdati u automobil, a poželjno je i da odabrani model također testira na snagu vremena ili od strane drugih vozača. To je posebno važno kada je riječ o nabavi automobila na sekundarnom tržištu. Srećom, postoji mnogo zanimljivih modela koji se mogu uzeti sigurno i bez sjene sumnje.

1. Skoda Octavia Tour

Lice češke tvrtke.

Isti model automobila, koji je češkoj tvrtki Škoda stvorio reputaciju proizvođača odličnih automobila. Stroj koji možete sigurno uzeti na sekundarnom tržištu. Odličan izbor bio bi model 2006-2008. Važna prednost Octavia Tour je njegova ekonomičnost u održavanju. Ovo je nepretenciozan i jeftin automobil, lako je pronaći i rezervne dijelove za njega. Najčešće se uzorci nalaze na 1,6-litarskom benzinskom motoru snage 106 KS. Potrošnja automobila je 10 litara na "stotku" u gradu.

2. Opel Astra H

Izvrstan auto po svim kriterijima.

Izvrstan auto za gradsku vožnju. Jednostavan i nepretenciozan dizajn stroja u odjeljku s ne preskupim dijelovima neće u skoroj budućnosti učiniti da je novčanik prazan. Automobil se može voziti "strojnicom", što vozači često hvale. Međutim, postoji mišljenje da su opcije s „djedovom mehanikom“ još pouzdanije i općenito bolje. Motori s obzirom na pouzdanost u Opel Astra H mogu se okarakterizirati riječima "jak srednji seljak."

3. Toyota Avensis

Takav će automobil trajati više od jedne godine.

Još jedna automobilska marka, koja je na tržištu poznata po razini pouzdanosti ponuđenih automobila. Pohvaliti Toyota Avensis također je za što. U pogledu upravljivosti i ekonomičnosti, automobil će malo izgubiti na Volkswagen Jetti, kao i mnogi drugi slični "Japanci", ali na strani Avensisa imat će maržu kvalitete i pristupačnosti usluge. Najčešće, vozači uzimaju opcije s 1,8-litarskim, 2-litarskim ili 2,4-litarskim benzinskim motorom. Razina pouzdanosti ovog automobila puno je viša od tržišnog prosjeka. Modele možete uzimati od 2003. godine.

4. Peugeot 307

Bit će dobar izbor.

Jedan od najpouzdanijih automobila marke Peugeot. Ovaj je model odavno stekao dobru slavu na tržištu. Prelaskom na sekundarno tržište, vozač automobila može sigurno skinuti automobile s montažne trake od 2005. do 2007. godine. Vrijedi napomenuti da 307. ima prilično "raspoložen" automatski mjenjač. A ako nema želje za igranjem ruskog ruleta, bolje je odabrati "mehaniku". Što se motora tiče, benzinske i dizelske verzije Peugeota 307 dobro su se etablirale na tržištu.

5. Volkswagen Passat B6

Možete uzeti bez previše razmišljanja.

Stroj koji se u svakom slučaju može nazvati "neuništivim", ako govorimo o onima koji se svakodnevno kupuju na sekundarnom tržištu. Model ima vrlo pouzdane dizel motore. Posebno je dobra 1.9-litarska verzija. S benzinskim motorima sve je nešto složenije, no 1,6-litreni pokazao je dobre performanse tijekom mnogih godina proizvodnje modela. Usput, optimalna dob za kupnju bit će automobil 2006-2010 godine proizvodnje.
Nastavak teme 5 stvari koje će vam solidno sniziti cijenu kod odabira rabljenog automobila i ne samo.

Pogledajte video: KIA Centar Zagreb - provjerena rabljena vozila (Veljača 2020).

Ostavite Komentar