Tip je kuću sagradio u samo 1,5 mjeseca, a koštalo ga je samo 9000 "zelenih"

Tip je kuću sagradio u samo 1,5 mjeseca, a koštalo ga je samo 9000 "zelenih".

Kad nema dovoljno novca, ali postoji san, sve je moguće. To je dokazao tip koji je stvarno želio imati svoju kuću. Napustio je posao s američkom aviokompanijom, preselio se na Tajland i sagradio vlastiti neobični dom u samo mjesec i pol. Sada živi na nebeskom mjestu - točno usred mangovog šuma.
Mjesec i pol trebalo je momku da ostvari svoj san.
Steve Aren Amerikanac je svoju kuću iz snova na Tajlandu sagradio na farmi manga.

Steve Aren je jednostavan američki momak koji je imao san i samo devet tisuća dolara da ga ostvari. Pa, i još jedan dobar prijatelj koji mu je dodijelio malo zemljište na rubu polja manga u Tajlandu i pomogao mu u projektu kod kuće.
Izgradnja kuće na farmi na Tajlandu uzgajajući mango koštala je vlasnika svega 9.000 dolara.

Steve je odlučio sagraditi neobičnu kućicu koja bi se organski uklopila u krajolik i uskladila s teritorijom farme mango. Naselio se na konstrukciju kupole i svijetle boje od terakote. Iz daleka ova kuća, površine 46 četvornih metara, nalikuje ogromnom sočnom voću.
Ugodna i udobna kuća usred polja manga na Tajlandu.
U Steveovoj kući vodovod je napravljen od bambusa.

Stevu je bilo potrebno samo 6 tisuća dolara i 6 tjedana da sagrade kuću. Čini se da je nemoguće izgraditi 3-sobnu vikendicu za tako malo novca i tako kratko vrijeme. Međutim, na Tajlandu su građevinski materijali vrlo jeftini, osim toga većinu je poslova Steve obavljao sam, samo se povremeno obraćajući za pomoć profesionalnim graditeljima.
Steve Aren uživa u životu u svojoj maloj tajlandskoj kući.
Kuhinja u maloj kući koja je sagrađena usred šipka manga.

Steve je potrošio još tri tisuće dolara na uređenje interijera kuće, kućanskih predmeta i interijera. Rezultat je bilo vrlo ugodno i ugodno mjesto na kojem svi detalji odgovaraju općem raspoloženju kuće. Uzgred, u Steveovoj kući nema uglova - sve je okruglo i meko.
Ova se mala kuća pokazala kao vrlo toplo, ugodno i ugodno smješteno.

A pored kuće, očajni graditelj organizirao je mali ribnjak s ljiljanima, što ovo mjesto čini još simpatičnijim i privlačnijim. Steve Aren jedan je od onih nevjerojatnih ljudi koji neumorno dokazuju da se snovi ostvaruju. Samo trebate znati točno što želite i čvrsto ići do zacrtanog cilja. Na primjer, kao umjetnik koji stvara više od 30 godina kuća vaših snova, na kraju prisiljavajući susjede da im stisnu zube od zavisti.

Pogledajte video: The biggest game in English football? Liverpool vs Manchester United. US AND THEM (Prosinac 2019).

Ostavite Komentar