Sa tako inovativnom ladicom iza mačke ne morate više čistiti

Mačke su također ljudi.

Čišćenje nakon mačke nije ugodno zanimanje. Srećom, vrlo brzo (ne bez pomoći visoke tehnologije) sve će to zaostajati. Doista, sada će mačka ići ne samo na pladanj, već zapravo - u pravi toalet. Kako je to moguće? Tajna u novom pametnom sustavu.
Za sve članove obitelji.

Mačke su divne životinje. To je čak i to što najčešći catman teško voli čistiti pladanj za svog ljubimca. Ali što možete učiniti? Ako ne uklonite toaletnu košaru pravodobno, onda kuća neće imati najprijatniju "aromu". Mačke se nose s zavidnom regularnošću, a to je jedino što je argument da se ovaj ljubimac ne dobije. Srećom, iz te situacije postoji izlaz, a pojavila se zahvaljujući visokoj tehnologiji!
Sve je krajnje jednostavno.

Skupina entuzijastičnih dizajnera stvorila je prvi te vrste toalet za mačke s pristupom kanalizaciji. Sada više ne morate pospremiti životinje Catolet će sav posao obaviti sami. Naravno, morat ćete raditi s ugradnjom, spajanjem i prikrivanjem crijeva za vodu, ali to se isplati.
Puno prostora ne zauzima.

Catolet djeluje vrlo jednostavno. Prepričavati životinju, kako se osloboditi potrebe, ne moraju. Zapravo, ovo je još uvijek ista ladica za mačke, samo bez punila. Zajedno, ovo je plastična šupljina u kojoj mačka brzo prepoznaje "najvažnije mjesto". Sustav je u potpunosti automatiziran. Mačka sjedi na pladnju nakon čega Catolet senzori prepoznaju životinju. Čim kućni ljubimac napusti mjesto, a senzori to prepoznaju, pladanj će ukloniti izmet u posebnu kapsulu, gdje će se komprimirati, a potom isprati kroz crijevo u kanalizaciju. Posuda će se oprati čistom vodom i dezinficirati antibakterijskim sredstvom. Inovacija će potpuno zamijeniti tradicionalne mačkaste pladnjeve jer je pogodna za potrebe velikih i malih kućnih ljubimaca. Proces čišćenja mačke traje ne više od pola minute.

Visoka tehnologija zaista čini prava čuda. U nastavku teme malo humora. ovdje 18 "vyrviglaznyh" selfija, za koje su ljudi spremni stvarno popeti se na zidkoje će svi cijeniti.

Ostavite Komentar