Kompaktni multitool veličine olovke filc će popraviti sve, pa i više

Najnoviji alat.

Želite alat za svaki dan? Ne previše komplicirano i preopterećeno beskorisnim funkcijama u svakodnevnom životu? Tada biste trebali obratiti pozornost na jednu od najboljih kreacija SOG-a. Ovo je što je jednostavnije moguće, ali ni manje ni više funkcionalni uređaj bit će koristan svakom čovjeku.
Ne, ovo nije olovka.

Ne, ovo uopće nije taktička olovka ili čak olovka. Ovo je jedan od najkompaktnijih univerzalnih alata koji su stvorili SOG dizajneri svih vremena. Visoka kvaliteta i funkcionalnost, minimalistički dizajn, izvrstan pokazatelj ergonomije i jednostavnosti uporabe. Međutim, sve se to može manje-više reći o svim SOG alatima, i stoga biste trebali razumjeti što je detaljnije.
Izvrsno rješenje za male probleme.

Do danas je Baton Q4 SOG postao peti alat u liniji. Dizajneri su se odlučili riješiti nekih nepotrebnih alata, ostavljajući samo stvari koje su stvarno potrebne ogromnoj većini korisnika. Ako vam treba nešto "ekstremno", to očito nije Q4. Međutim, ako želite nabaviti alat za sebe svaki dan, onda je ta posebna sjajna opcija.
Deset alata.

Svaki element ovog alata izrađen je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika 5Cr15MoV, s indeksom tvrdoće 54-56 HRC. Ovaj čelik odlikuje visoka otpornost na koroziju, čvrstoća i mala težina. Multitool ručka izrađena je od 6061 aluminija T-6. Teži 170 grama.
Nezamjenjiv čovjekov pomoćnik.

Komplet je prikladno sastavljen i rastavljen. Baton Q4 SOG uključuje 10 alata. Među njima su: nož, ravnalo, kliješta, otvarač za boce, otvarač za limenke, trostrani karton, srednji ravni odvijač, mali ravni odvijač, držač pomalo magnetiziran "remenicom", rezači žica. Koristiti takvo čudo inženjeringa je zadovoljstvo.

Nastavak teme SOG hibridni nož za isticanje oštrice pri radu u mraku.

Ostavite Komentar