Kako ostati u formi u bilo kojoj dobi: dvije vježbe koje svaka žena treba

Dvije jednostavne vježbe koje će vam pomoći održati kondiciju u bilo kojoj dobi.

Gotovo svi znaju da je trčanje ujutro dobro, a članstvo u teretani najbolji poklon. A tko ne zna, mišićavi momci i fiton djevojke sigurno će ga uvjeriti, pozirajući sa svojim toniranim tijelima na fotografiji za društvene mreže. Ali među tisućama opcija za trening, kako odabrati najučinkovitije? Ispada da je svakoj ženi potrebne samo dvije vježbe da bi cijeli život ostala u odličnoj formi. I svi ih mogu ispuniti.
Neočekivano, teretana je postala najmodernije mjesto.

Biti u dobroj formi i pohađati teretanu sada nije samo korisno, već je i vrlo modno. Svaki instruktor nudi svoj „najbolji“ set vježbi, „koji će zasigurno dati rezultate“. Ali priznajte koliko nam često nedostaje strpljenja da čekamo vidljive promjene? No, da biste ojačali svoje tijelo i prilagodili njegovu siluetu, uopće nije potrebno sjediti u teretani bez predaha ili trošiti novac na skupu opremu. Čak i dvije jednostavne vježbe će dati zajamčeni rezultat. Glavna stvar je raditi ih redovito.
Da biste se održali u izvrsnoj formi, nije potrebno iscrpiti tijelo opremom za vježbanje.

Da bi žene bile u dobroj formi u bilo kojoj životnoj dobi, žene trebaju održavati mišiće u dobroj formi i ojačati takozvani "mišićni okvir". I u isto vrijeme zasićite svoje tijelo kisikom. Na to je usmjerena popularna vježba. "Burpee" ( "burpee") i skačući po dobrom starom konopu.
"Burpee" je crossfit vježba koju trebaju svi.
Burpee na djelu.


"Burpee" - Ovo je vježba za "napredne", koja kombinira obje čučnjeve, skokove i push-up. Zvuči komplicirano, ali vrijedi toga, jer "berpi" jača gotovo sve mišićne skupine i trenira izdržljivost sjajno. I, što je najvažnije, djeluje u bilo kojoj dobi. Vrijedno je započeti s 3 pristupa 10 puta, zatim povećati na 4 pristupa 15 puta, pa profesionalci će lako napraviti 6 pristupa od 25. Ako niste upoznati sa "burpee", onda pogledajte kako napraviti ovu super učinkovitu vježbu, na video iznad.
Uže za skakanje: za izdržljivost, jačanje mišića, pa čak i protiv celulita.

Ali prije nego što se upustite u prasak, budite sigurni da zagrijavate mišiće skakanjem užeta. 3-5 minuta bit će dovoljno. Obje vježbe ponavljajte svaki drugi dan u stalnoj osnovi. Po želji mogu se kombinirati s drugim vrstama treninga.
Započnite danas!

Dakle, svladavši samo dvije vježbe, možete ostati u izvrsnoj fizičkoj formi u bilo kojoj dobi. Ne odlažite do ponedjeljka, počnite danas.
A ovdje možete saznati koje 4 jednostavne vježbe pomoći će ublažavanju grlobolje, Da, i takvi postoje!

Ostavite Komentar