17 zapanjujućih komada namještaja koji su vitalni u malom stanuVlasnici skromnih stanova iz prve ruke znaju što znači pokušati uklopiti sav potreban namještaj na malom prostoru. No, dizajneri ne odmaraju i stalno nude više ergonomskog namještaja. U današnjem smo materijalu sakupili 17 nevjerojatnih komada namještaja koji su vitalni u malom stanu.

1. Vrtni set

Vrtni set stola i stolica.

Izvana se čini da je ova visoka raketa bizarni element dekora, ali uopće nije. Zapravo, raketa je vrtni stolovi i stolice složene zajedno.

2. Kocka transformatora

Kocka za transformiranje za spavaću sobu.

Fantastičan komad namještaja koji se sastoji od tri pomična modula koji se mogu pretvoriti u spavaću sobu s jednim ili dva kreveta ili u drugu vrstu prostora za opuštanje.

3. Zid

Zid s krevetom.

Moderan zid ormara, od kojih je jedan sklopivi krevet, izvrsno je rješenje za uređenje i zoniranje malog studio apartmana.

4. Kuhinjski otok

Moderni kuhinjski otok.

Svijetli kuhinjski otok s izvlačnim dijelom opremljenim ugradbenim umivaonikom, plohom za kuhanje i ladicama.

5. Roštilj

Sklopivi roštilj.

Sklopivi roštilj pričvršćen na pročelje kuće omogućit će vam da u bilo kojem trenutku brzo skuhate nešto na otvorenoj vatri.

6. Stalak za cipele

Dvostrani stalak za cipele.

Mali stalak za cipele u obliku vala koji vam omogućuje pohranu cipela s obje strane i, u skladu s tim, štedite prostor u hodniku.

7. Stolice

Stolice jastuci.

Kompaktne i elegantne stolice koje se lako rastavljaju, pretvarajući se u male drvene torbe. Takvu torbu lako možete ponijeti sa sobom kamo god otišli.

8. Okrugla sofa

Okrugli ventilator kauča.

Ovaj misteriozni dizajn je zapravo okrugla sofa, koja se rasprostire poput ventilatora, pretvarajući se u najpogodnije mjesto za opuštanje.

9. Modularni sustav skladištenja

Izvorni sustav za pohranu.

Svijetli modularni sustav za odlaganje, koji se sastoji od velike ladice i manjih ladica, koje se prema vlastitom nahođenju mogu instalirati, uvrtati i prevrtati.

10. Bočni stol

Kompaktni bočni stol.

Svijetli, kompaktan i elegantan bočni stol s posebnim odjeljkom za novine i časopise ispod, savršeno se uklapa u unutrašnjost malog dnevnog boravka ili spavaće sobe.

11. Fotelja

Fotelja s policom.

Nevjerojatna stolica s masivnim sjedištem i potpuno šupljim okvirom. Čudan dizajnerski potez, zar ne? Međutim, sve je opravdano, šuplji dio stolca je polica za knjige i časopise i omogućuje vam da uštedite malo prostora u malom stanu.

12. Stol za presvlačenje

Sklopivi stol za presvlačenje.

Neke su mame prisiljene mijenjati pelene za svoje bebe na perilici rublja ili dasci za peglanje. Da biste dobili prikladno i sigurno mjesto za presvlačenje pomoći će takav maleni ormar s šarkastim poklopcem, koji služi kao stol.

13. Zagonetke

Stolice koje se pretvaraju u stol.

Dvije stolice: crna i bijela s neobičnim dizajnerskim naslonima, koji su poput dijelova puzzle povezani zajedno, pretvarajući se u punopravnu radnu površinu.

14. Kocka

Stolice sastavljene u kocku.

Pet elegantnih niskih stolica koje se lako presavijaju u kocku. Uzgred, može se koristiti i kao sjedalo.

15. Sklopivi stol

Kompaktni ormarić za stolove.

Uzak ormar svijetle sunčane boje koji se u jednom pokretu pretvara u mali stol za blagovanje. Takav komad namještaja bit će pravi spas za vlasnike automobila malih dimenzija s malenim kuhinjama.

16. stajati

Noćni stočić sa radnom površinom.

Mali drveni noćni ormarić s tri odjeljka i radnom površinom za podizanje koji može služiti kao stol.

Video bonus:17. Kutni stol

Mali kutni stol.

Sitni kutni stol koji se jednostavno može uvući kao nepotreban, pretvarajući ga u dio kuhinjskog seta.

Video bonus:Nastavak teme Transformatori namještaja: 7 nevjerojatnih ideja za uštedu prostora.

Pogledajte video: DIY Room Decor! 10 DIY Room Decorating Ideas for Teenagers DIY Wall Decor, Pillows, etc. (Prosinac 2019).

Ostavite Komentar