Motocikli s električnim motorom, koji služe kao potvrda da je budućnost već stigla

Najneobičniji motocikli novijeg vremena.

Motocikl je vjerojatno jedno od najromantičnijih vozila koje je čovjek ikada stvorio. Svake godine se pojavi ogroman broj zanimljivih modela. Neki od njih posebno se ističu zahvaljujući atipičnom dizajnu ili uvođenju potpuno novih tehnologija.

1. "Ural" na elektromotor

Legenda SSSR-a o elektromotoru.

Dobar stari motocikl "Ural" na elektromotor. Zašto ne? Ovaj je model upravo namijenjen, prije svega, zapadnom tržištu (posebno SAD-u i Kanadi, gdje Ural motocikli imaju veliki fan-klub). Klasičan dizajn motocikla dobro se slaže s modernim 60-konjskim (45 kW) električnim motorom i baterijom ZF13.0. Motocikl je težio do 373 kg.

2. "solarni" motocikl

Verzija proračuna.

Razvojem i popularizacijom tržišta električnih motora, vozila koja koriste slične tehnologije postaju sve dostupna. Uzmi Sur-Ron Light Bee, sportski bicikl koji se nedavno pojavio. Radi na jedinici od 8 konjskih snaga, ima aluminijski okvir i teži samo 48 kg.

3. Motocikl za sve terene

A ovo je ujedno i motocikl.

Nazvati ga motociklom bit će teško (na prvi pogled). Ovo čudo na tri kotača naziva se "Comanche". Vozi hibridni motor koji može koristiti struju ili plin. Najneobičnija kombinacija za napajanje, prema urednicima Novate.ru-a. Ključna značajka ovog izvanrežnog čudovišta je ovjes koji pomaže u napadu najtežih i neprolaznih dijelova. Snaga motora je 6,5 KS Za punjenje baterije potrebno je oko 8 sati.

4. Teški električni bicikl

Čudo tehnologije koje je stvorio student.

Mislite li da je Ural s električnim motorom moćna igračka? Onda, što je sa motociklom Savic, čija jedinica snage daje svih 80 konjskih snaga. S punim nabojem ova "zvijer" će proputovati 250 km. Ovaj motocikl teži 180 kg. Jedino „ali“ je dizajn vozila. Očito mu nisu glavne zasluge u razvoju 26-godišnjeg dizajnera.

5. Uživo "klasično"

Vrlo cool i skup električni bicikl.

Želite još klasika? Što je s motociklom Norton 650cc Atlas. Ključna značajka ovog modela je ta što je sve od njega izrađeno od ugljičnih vlakana. U ovom slučaju motocikl koristi elektromotor snage oko 84 konjske snage. Kombinacija brutalnog punjenja i sjajnog dizajna čini novu Norton kreaciju prokleto atraktivnom. I jednako skupo.
Nastavak teme 10 mopeda o kojima je sanjao sovjetski tinejdžer i ne samo.

Pogledajte video: EKONOMIČNOST NA PRVOM MESTU! ELEKTRIČNI SKUTER FULL&GO (Siječanj 2020).

Ostavite Komentar