Pouzdane i udobne limuzine, od kojih svaka košta manje nego nova "Lada"Sedani srednje klase upravo su ti automobili u kojima možete prevesti obitelj i krenuti na poslovno putovanje. Ovi automobili uspješno kombiniraju dinamiku i udobnost. Stoga, odabirom vozila za sebe, svakako biste trebali obratiti pažnju na 10-godišnje rabljene strane automobile, jer je njihov trošak već sustigao novu Ladu. Pročitajte više o modelima koji su najpopularniji na sekundarnom tržištu - dalje u pregledu.

1. Volkswagen Passat

Njemačke Volkswagen Passat limuzine u stražnjem dijelu B6 proizvodile su se od 2005. do 2010. godine. | Foto: besplatka.ua.

Oni vozači koji traže udobnu i pouzdanu polovnu limuzinu koja se može kupiti po cijeni nove Lade često se usredotočuju na rabljeni Volkswagen Passat. Ovaj uistinu legendarni automobil tradicionalno se smatra jednim od najboljih među modelima srednje klase.
Prvo, Passat odlikuju izvrsne vozne performanse i rukovanje u bilo kojoj brzini. Unutrašnjost automobila je vrlo udobna i ima bogat set. Stroj je vrlo pouzdan i također ima dobar omjer cijene i kvalitete. Trenutačno je Volkswagen Passat na stražnjem dijelu B6 prvih godina proizvodnje koštao od 350 do 550 tisuća rubalja.

2. Honda Accord

Honda Accord osme generacije proizvodila se od 2008. do 2015. godine. | Foto: drom.ru.

Kada je u pitanju Honda Accord, vrijedi zapamtiti da ovaj automobil može poslužiti kao mjerilo za limuzinu srednje veličine. Trenutno će automobili Honda Accord osme generacije od 2008. do 2015. biti izvrsna investicija. Cijena primjeraka prvih godina proizvodnje iznosi od 400 do 750 tisuća rubalja, što je prilično usporedivo s novim modelima AvtoVAZ-a.
Čak i 10-godišnji Honda Accord izgleda prilično moderno, i izvana i iznutra. Ovi strojevi su visoke kvalitete i vrlo pouzdani. Osim toga, Accord ima široku paletu sigurnosnih značajki koje se već nalaze u bazi.

3. Mazda 6

Mazda 6 druge generacije proizvodila se od 2007. do 2012. godine. | Foto: cars.ua.

Mazda 6 vjerojatno nije prvi automobil koji dolazi u obzir kad su u pitanju limuzine srednje klase, ali ovaj je model elegantan i praktičan. Mazda 6 vozi dobro, a komande su prilično točne, gotovo sportske.
Unutra je puno prostora, iako će visoki putnici primijetiti da je krov u stražnjem redu sjedala nizak i da se moraju savijati. Mazda 6 druge generacije obično se dobro sastavlja i etablirala se kao jedan od najpouzdanijih automobila u klasi. Automobili 2008. koštali su 450-650 tisuća rubalja s dometom od 100 do 250 tisuća kilometara.

4. Audi A4

Audi A4 generacije B8 proizvedeni su od 2008. do 2016. godine. | Foto: gumtree.com.

Limuzine Audi A4 A4 i karavan na stražnjem dijelu B8 jedan su od najpopularnijih njemačkih automobila srednje klase na sekundarnom tržištu. Prema stručnjacima s Novate.ru-a, Audi A4 je vrlo dobar automobil i velika investicija. Trošak primjeraka 2008-2009. čini od 350 do 750 tisuća rubalja. Ali vrijedno je napomenuti da su kopije u dobrom stanju po cijeni blizu donje trake, teško je pronaći. Za taj novac vozač dobiva elegantan izvedbeni automobil, s velikim brojem motora i opreme za izbor.

5. Toyota Avensis

Japanske limuzine Toyota Avensis proizvodile su se od 2009. do 2018. godine. | Foto: uk.wikipedia.org.

Toyota Avensis je daleko od automobila o kojem većina vozača sanja. Ali prilično je udoban, prostran, dobro upakiran i vrlo pouzdan. Sve se to može reći, uključujući modele treće generacije proizvedene od 2009. Najstarije kopije sada su na tržištu od 400 do 650 tisuća rubalja.

6. Citroën C5

Francuska limuzina i karavan Citroën C5 proizvodili su se od 2008. do 2017. godine. | Foto: gumtree.com.

Mnogi ruski automobilisti otvoreno ne vole francuske automobile kao problematične za održavanje. Srednji Citroën C5 limuzina nije iznimka. Automobili druge generacije proizvode se od 2008. godine, ali nikada nismo postali bestseler. Ali uzalud, jer je C5 automobil prostrane udobne unutrašnjosti i mekog ovjesa. Osim toga, nepopularnost stroja čini ga vrlo jeftinim na sekundarnom tržištu. Modeli 2008-2009 koštati od 300 do 550 tisuća rubalja.
Nastavak teme: 20 najbolje rabljenih automobila novijeg vremena.

Pogledajte video: MARA I LOLE - Trese mi se lada Official Video (Prosinac 2019).

Ostavite Komentar