Razbijete svjetiljku i pustite svjetlost

Razbijete svjetiljku i pustite svjetlost

Razgovarali smo o puno svjetiljki, a bilo je čak i onih koje se mogu napraviti samostalno. Evo još jednog primjera takve ideje, iako u nešto drugačijem smislu.
Razbijete svjetiljku i pustite svjetlost

Prema Culturology.Ru, svjetiljka "Lesslamp" izrađena je od keramike, a sama je crna. Kako će zasjati? U početku to nije lako razumjeti. Svjetiljka dolazi s malim ... pikadom. Prilično čudna kombinacija, zar ne? Ali svjetiljka nije samo od keramike, možete je započeti drobiti pikapolom. Moguće je, kao što je prikazano na slici, izbaciti riječ. Ali tada, kako upozorava dizajner Jordi Canudas, od takve svjetiljke neće biti previše svjetla. Ali ako s lampe odlomite cijeli komad, recite ... I ovo je potpuno dopušteno, jer ovo je vaša svjetiljka - s njom radite sve što želite. "Mogućnosti su beskrajne" - ovim se riječima može opisati!
Razbijete svjetiljku i pustite svjetlost

I tako će zračiti puno više svjetlosti, a upravo je to potrebno od svjetiljke. Mislite da će imati pomalo čudan izgled. Ali - neobično, na kraju je malo vjerojatno da će netko drugi s vama vidjeti sličnu svjetiljku. Ma koliko čudno izgledala ideja, ona se može realizirati i tada ćete se naviknuti. Napokon, nismo se odmah navikli na druge stvari koje nas okružuju, a takvim ćemo se stvarima prilagoditi. Glavna stvar je ne zaboraviti da je prilično krhka, a možete je razbiti ne samo pikapolom.
Razbijete svjetiljku i pustite svjetlost

Dizajner: Jordi Canudas

Pogledajte video: Da li je Zemlja ravna ili okrugla??SA PREVODOM The History of Flat Earth by Eric Dubay (Prosinac 2019).

Ostavite Komentar