Nuno Teixeira Concept Player

Konceptualni minimalizam Nuno Teixeira

Moderan minimalizam još je uvijek u modi. Čim dizajneri uspiju integrirati mnoge funkcije i mogućnosti u malene i ultra tanke uređaje - misterija stoljeća i visokih tehnologija, ali zahvaljujući tim tajnama imamo priliku držati jedinstvene stvari u svojim rukama ... I ne držati ih, pa barem uživajte u slikama i pročitajte to programeri i sretni vlasnici pišu o njima.

Vrlo lijep koncept MP3 playera izumio je portugalski dizajner Nuno Teixeira. Vrijednost ovog uređaja je njegova izuzetna elegancija, „tanka kost“ i odsutnost žica koje imaju tendenciju da se zapetljaju, bez obzira koliko pažljivo pokušavate ih staviti u džep ili posebnu vrećicu.
Konceptualni minimalizam Nuno Teixeira
Konceptualni minimalizam Nuno Teixeira

Izvana, igrač podsjeća na rodbinu "jabuke": ista glatka površina i sjaj zrcala, isti promereni oblici, ista kontrolna ploča osjetljiva na dodir ... Međutim, bežične slušalice su know-how programera. Ali čak i ako to nije tako, moramo pohvaliti tim stvaralaca uređaja. Što se tiče koncepta talenta, on ima 20 GB ugrađenog "mozga" i sposobnost reprodukcije ne samo glazbe, već i videa.

Pogledajte video: BENTIT Speaker by Nuno Teixeira (Prosinac 2019).

Ostavite Komentar