Svjetiljka kao vješalica

Svjetiljka kao vješalica

Može li se svjetiljka koristiti kao vješalica? Zašto ne, ako je, uz sve ostalo, izrađen i u obliku vijka. Ako ste zaintrigirani, pročitajte dalje.

Iako smo već razgovarali o ogromnoj raznolikosti zidnih svjetiljki, dizajneri se ne smiruju i nastavljaju ih stvarati. Istina, dok smo u fazi koncepta, ali i to nas zanima. Ova se svjetiljka ne zove samo "Bolt" - obješena je na zid, a da nije veličine, bila bi vrlo slična njoj. Iako svjetiljka nije jako velika, prilično dobro osvjetljava dio prostorije, štoviše, najvjerojatnije, obavlja funkciju noćne svjetiljke u sobi. Zanimljivo je da se takva svjetiljka može objesiti ... vješalica, koristeći je u ovom slučaju kao kuku.
Svjetiljka kao vješalica

I neka se ne čini čudnim, ali sasvim povoljno. Naravno, takva svjetiljka u hodniku neće zamijeniti luster, ali mala svjetiljka tamo neće nikoga povrijediti, na koju će se također moći objesiti nešto. Istina, mislim da uvijanje svjetiljke u zid odvijačem neće uspjeti, trebat će nešto drugo. Ali to nas više ne muči, zar ne? Mnogo je važnije da li se ova svjetiljka uklapa u unutrašnjost. U apsolutno bilo kojem - ne, u vrtiću ili u spavaćoj sobi to sigurno neće biti prikladno. Ali u istom hodniku izgledat će originalno.
Ideja pripada Sungmin Hong

Pogledajte video: BAUHAUS uradi sam - vješalica (Prosinac 2019).

Ostavite Komentar