U ladicama je mjesto gotovo

U ladicama je mjesto gotovo

Želite li vidjeti sve što tamo pohranjujete iz ladica ormara? Ne, neće biti stakleno ili plastično i prozirno. Dizajneri su pronašli malo drugačiji način "prikazivanja svega što je skriveno".
U ladicama je mjesto gotovo

Zanimljivo je da je na kutijama jednostavno nemoguće propustiti ove oznake. Oko odmah padne na njih! A dojam se stvara kao da tamo imate toliko mnogo stvari koje se ne uklapaju i čak guraju plastiku kroz. Ovdje vidimo tanjure, i zdjele, i tave, i pribor za jelo, i miksere, i vrčeve, i još mnogo toga. Naravno, nigdje se ne stisne, a kabinet je u potpuno novom stanju. Nekome se zasigurno neće svidjeti ovaj podsmijeh dizajnera nad bifeom - pa, što je kad se sve ispruži, zaglavi i općenito se dobije osjećaj da to nije nered u ladicama, već u cijeloj kuhinji.
U ladicama je mjesto gotovo

Drugi, naprotiv, zabavljaju tu ideju. Na kraju, ako su svi uređaji, namještaj, pribor za jelo dosadni i strogi, život će biti jednostavno nezanimljiv. Ne radi se o nekakvom feng shui ili nečem drugom, samo su ladice potpuno bezopasne, a istovremeno su i lijepe. Pretpostavljam da se ne možete bojati uređenja kuhinje na ovaj način - ništa se fundamentalno ne mijenja.
U ladicama je mjesto gotovo

Ideja pripada Franciscu Rollinu.

Pogledajte video: Replica & Nina Romić - Samo dvoje (Prosinac 2019).

Ostavite Komentar