Neidentificirani leteći NLO-svjetiljke

Alien NLO-svjetiljke portugalskog dizajnera Nuno Teixeira

Već bi se trebali naviknuti na donje rublje dizajnera, posebno onih koji pokušavaju ukrasiti naš život. Ali nekako to ne uspijeva ... Pogotovo kad nam se nude misteriozni vanzemaljski rasvjetni uređaji.

Autor "neidentificiranih letećih svjetiljki" je dizajner Nuno Teixeira iz Portugala, koji nam je već poznat iz super tankog konceptualnog igrača. Ovaj put njegov projekt nije toliko minimalistički, ali ipak sofisticiran i originalan.
Višebojne svjetiljke koje bi, prema autorovoj zamisli, trebale sugerirati misli na svemirske brodove koji plutaju prostranstvima svemira, ali iz nekog razloga vise ispod stropa jednog stana.
Alien NLO-svjetiljke portugalskog dizajnera Nuno Teixeira
Alien NLO-svjetiljke portugalskog dizajnera Nuno Teixeira

Višebojne - kako bi se uklopile u unutrašnjost dječje sobe i dizajna dnevnog boravka, ili spavaće sobe, izdržljive - izrađene od poliuretana, obojane automobilskom bojom, nekoliko formata - podne i, zapravo, lusteri, ove se lampe mogu smatrati jednim od najuspješnijih projekata Nošenje svjetla u našim sivim radnim danima. A sada više nisu toliko sivi - već raznobojni, neobični, kozmički ...

Pogledajte video: Lubbock UFO lights & The Hart photos USA 1951 (Prosinac 2019).

Ostavite Komentar