Aparat za kavu u monitoru

Aparat za kavu u monitoru

Moderni muškarac obično popije šalicu kave ujutro, a onda sjedne za računalo. No, dizajner Klaus Diebel želi promijeniti ovaj redoslijed stvari. Stvorio je monitor koji kuha kavu.
Aparat za kavu u monitoru

Bez kave i bez računala teško je zamisliti moderan život. To su dva integralna svojstva zapadne civilizacije bez kojih ona jednostavno ne može postojati. Računalo pruža ljudima mogućnost rada, kave - da ne zaspe istovremeno, da se osjećaju energično čak i u najtežim situacijama.
Aparat za kavu u monitoru

I tako je Klaus Dibel odlučio kombinirati ta dva koncepta u jednom. Ugradio je aparat za kavu u Appleov monitor i nazvao svoje dijete - iMac CS (iMac Coffee Sub). Dakle, sada ujutro možete ići ravno do računala bez ulaska u kuhinju.
Nažalost, monitor nakon takve nadogradnje prestaje biti sam monitor. Napokon, on sada ima mehanizme aparata za kavu, a ne monitor. A šalica za kavu izdaje se tamo gdje je nekada bio ekran. Radi ljepote, sam je zaslon zamijenjen ispisanom slikom s neutralnim zapletom.
Aparat za kavu u monitoru

Naravno, u ovom utjelovljenju uređaj Klausa Dibela nema malu upotrebu. Uostalom, ovo je aparat za kavu, a ne monitor. Šteta što nije uspio u potpunosti kombinirati ta dva uređaja. Nada se da će se u budućnosti pojaviti računala s ugrađenim aparatima za kavu. Samo je bolje, vjerojatno, za to koristiti ne monitor, nego sistemsku jedinicu. Na primjer, koristite toplinu koja se stvara tijekom rada procesora za zagrijavanje vode.

Pogledajte video: EcoStruxure Facility Expert for Small Business brings peace of mind to a restaurant owner in Spain (Prosinac 2019).

Ostavite Komentar