Porculanska zdjelica Cuppa Can: to je šalica, to je limenka. Projektni studio Thabto

Coca-Cola Jar vrući porculanski kup

Čaše za jednokratnu upotrebu i aluminijske limenke za pivo i soda za jednokratnu upotrebu ne mogu se nazvati vrlo prikladnim kapacitetom pića. No, u britanskom studiju dizajna Thabto se s tim ne slaže. Dakle, idejna šalica Cuppa može za topli čaj ili kavu koju su pokrenuli dizajneri iz Thabtoizgleda upravo poput staklenke za Coca-Colu kako je vidimo u hladnjacima svih supermarketa.

Dizajn limenke za piće Cuppa Can dvostruko je zatvoren, tako da napitak u njemu ostaje vruć, ali ne peče ruke. Samo zagrijava, što će biti vrlo korisno zimi i kasnoj jeseni. Pored toga, uz kriglu je uključen i "pametni" silikonski poklopac koji štiti tipkovnicu, knjige, novine i važne dokumente od iznenadnog vodopada iz kave ili čaja. Pa, to dizajnerska šalica čini još više poput aluminijske limenke s Coca-Colom.
Cuppa limenka, aluminijski napitak može porculansku šalicu
Dizajnerska vruća šolja Cuppa Can
Neobični Thapto limenka za šalicu Cuppa

Napravljena od porculana, Cuppa Can se lako pere i ručno i u perilici posuđa, a posebni trikovi za njegovo skladištenje neće biti potrebni. Pročitajte više o ovom projektu i drugim Thabto izumima na njihovoj web stranici.

Ostavite Komentar