Moji šareni kotači: desetak ludih ideja za dizajn automobila

Ludi dizajn automobila: automobilska raketa

Dizajn automobila nije nužno strogo lišen oblik sa savršenom aerodinamikom, provjeren s desetak testova i ispitivanja tržišta. Ponekad je ovo prilika za prevođenje najluđih ideja i vještina u čelik - i zatim žurite na rezultirajući čudotvornom strojem, pogađajući sve nadolazeće i poprečne. Nakon pregleda automobilskih prvaka, skupili smo 10 ne najmoćnijih, ali najčudnijih i najzanimljivijih "željeznih konja".

1. Raketni stroj.
Naravno, neće dostići prvu kozmičku brzinu, ali moći će postići bukvalno zaglušujući uspjeh u četvrtini: moćni zvučnici prerušeni su u raketne mlaznice.
Ludi dizajn automobila: automobilska raketa

2. Stroj za kornjače.
"Tko razumije život, ne žuri", ovaj je koncept činio automobil kornjače. Dugi nos dodaje automobilu, ako ne i jednostavnom upravljanju, onda sigurnost prilikom naglog sudara. A izgleda vrlo autentično na obali rijeke ili jezera.
„kornjačevine

3. Svinjski stroj.
Još jedan predstavnik zoološkog vrta. Unatoč duboko ukorijenjenom shvaćanju svinje kao prljave i nespretne životinje, ovaj automobil izgleda prilično elegantno i uredno.
Lude ideje dizajna: auto svinja

4. Monstromobile.
Ali ovu zvijer koju smo teško prepoznali. U svakom slučaju, bez obzira na to koga su tvorci imali na umu, izgleda dovoljno zastrašujuće da ga nitko ne bi pomislio prerezati.
Lude ideje: Monstromobile

5. Stranci na putu.
Za one koji se nisu bojali prethodnog izloga naše male Kunstkamere, stvoren je poseban automobil a la "stranac".
Originalni dizajn automobila: "vanzemaljac"

6. Hram.
Ovaj automobil, koji podsjeća na pokretni hram nekog groznog božanstva, malo je vjerojatno da će postići veliku brzinu - ali je neophodan u egzotičnim ceremonijama.
Zastrašujući dizajn: Hram Hram

7. Stroj za pušače.
Dizajn automobila nije uvijek zastrašujući, a ponekad i vrlo zabavan. Ovaj nasmijani automobil, kako kaže, govori o tome da je njegov tvorac imao na umu svu anti-duhansku propagandu.
Lude ideje dizajna: stroj za cigarete

8. Stroj je komad drveta.
"Drveni konj zamjenjuje čeličnog konja! Rally - o zagađenju okoliša i neispravnosti!" Međutim, pod drvenim premazom je prilično visokotehnološko punjenje.
Lude ideje za dizajn automobila: komoda

9. Biljni automobil.
Naravno, ovaj automobil izgleda smiješno za automobile iz našeg posljednjeg pregleda rekordnih automobila, ali ljubitelji Greenpeacea bit će oduševljeni njime. Travnati automobil savršeno bi izgledao na golf terenu: prekriven je istom bujnom i njegovanom zelenom travom. Vlasnik ovog vozila treba čuvati stoku: kao da su krave pojele pokrivač!
Lude ideje: Biljni stroj

10. Dvokatni stroj.
Jedan od poklonika poznatih britanskih dvospratnih autobusa nekako je smislio ludu ideju: trebam li imati osobni autobus? Ili se možda samo umorio od stajanja na autobusnoj stanici ...
Originalni dizajn automobila: osobni dvospratni autobus

Ostavite Komentar