Knockin Phone - knock knock umjesto jin-jin

Knockin telefon za prijatelje i tvrtku

Razvoj tehnologije doveo je do toga da u posljednje vrijeme sve češće kucamo na internetskom glasniku ICQ, a ne na vrata. Koncept nastavlja ovaj trend. mobitel knockin telefon, poziv kojim će se moći ostvariti dodirom na njegov drveni dio.
Knockin telefon za prijatelje i tvrtku

Prije dvije godine razgovarali smo o neobičnom ulaznom ulazu koji poteze ruku na njima pretvara u glazbene melodije. No, dizajneri Andrea de Chirico, Giacomo Meiarini i Gian Marco Vitti pretvorili su se u sredstvo komunikacije među ljudima.
Knockin telefon za prijatelje i tvrtku

Koncept mobilnog telefona Knockin Phone, razvijen od strane gore spomenutih dizajnera, temelji se na dobrim tradicijama vremena kada još nismo imali mobilne telefone i druga sredstva digitalne komunikacije među ljudima. Uostalom, u tim smo satima saznali ima li kod kuće osobu koju želimo vidjeti samo pokucajući na njegova vrata.
Knockin telefon za prijatelje i tvrtku

Isti princip predlažu nam programeri Knockin telefona. Ali stvorena je samo da kuca susjede i prijatelje bez napuštanja doma. Da biste to učinili, naznačeni telefon ima posebnu drvenu ploču na koju ćete morati kucati u trenutku kada želite, na primjer, otići u trgovinu, u teretanu, u kafić ili samo upoznati lijepe ljude.
Knockin telefon za prijatelje i tvrtku

Kucajući, vidjet ćete tko je od vaših susjeda u tom trenutku kod kuće (pod uvjetom da imaju i Knockin telefon). Nakon toga bit će moguće kontaktirati bilo koga od njih putem radio komunikacije i razgovarati o daljnjim planovima.
Knockin telefon za prijatelje i tvrtku

Knockin telefon možete kucati i u trenutku kada ste već negdje u tržnom centru, na stadionu ili na koncertu i niste upućeni u susret ljudima koje poznajete. Uređaj će pregledati područje i vidjeti ima li nekoga s vašeg popisa kontakata.
Knockin telefon za prijatelje i tvrtku

U svim ostalim aspektima, Knockin Phone je običan mobilni telefon koji ima iste funkcije kao i većina modernih uređaja - kamera, zaslon osjetljiv na dodir, bežični moduli itd. Ali, također je u mogućnosti potražiti vam društvo, povezati prijatelje koji su bliski jedni drugima.

Pogledajte video: NYSTV - Armageddon and the New 5G Network Technology w guest Scott Hensler - Multi Language (Prosinac 2019).

Ostavite Komentar