Scrubba: torba i perilica za rublje u kombinaciji

Scrubba električna torba za pranje

Putovanje "divljaka" i bez posebnih pogodnosti - nije razlog da ostanete prljavi. Pa čak i ako odlazak do rublja dugo vremena ne prijeti, veliko i kvalitetno rublje može se urediti čak i usred šume ili u afričkom selu izdubljenom od civilizacije. Glavna stvar je zgrabiti putovanje prijenosni "stroj za pranje rublja" Scrubba, Ne brinite, neće zauzeti puno prostora u kovčegu i neće tražiti struju.
Scrubba električna torba za pranje

Scrubba je jedinstveni izum australskih znanstvenika. Ovo je kompletna perilica za rublje koja uopće ne treba struju. Scrubba izgleda kao gusti tekstil torba za torbukoja se kompaktno sklapa i uklapa u bilo koji kofer. Sve što trebate je nekoliko litara vode, sapuna ili malo praška za pranje, kao i mala količina vremena i truda.
Scrubba električna torba za pranje

Uputa je jednostavna. Ubacite prljave stvari u Scrubbu, napunite je vodom i dodajte sapun ili prah. Zatvorite torbu i počnite je aktivno "masirati", kao što momak pametno radi video.
Scrubba električna torba za pranje

Na oblozi vreće za pranje nalaze se mali mjehurići koji učinkovito uklanjaju nečistoću tijekom trenja. Samo 20-30 sekundi takvog masažnog pilinga i pranja je gotovo. Sada trebate samo isprati odjeću, sipati vodu iz Scrubbe i osušiti torbu.
Scrubba električna torba za pranje
Scrubba električna torba za pranje

I još dva lijepa detalja o torbi za pranje Scrubba. Prvo, koristan novi proizvod dostupan je u tri boje: plavoj, crvenoj i crnoj. Drugo, vrijednost sitnice će se također svidjeti: 59,95 australijskih dolara.

Pogledajte video: Scrubba Wash Bag Review. How To Use And Wash Your Clothes While Traveling (Prosinac 2019).

Ostavite Komentar