Originalni metalni šah iz matica i vijaka

Metalni šah

Svijet je tajno podijeljen na grupe, klase, vrste i podvrste. "Štreberi" s ponosom sebe nazivaju intelektualcima, bivši gubitnici - radničkom klasom. Vjeruje se da vodoinstalater mora piti nakon posla, a od knjiga na njegovoj polici nalazi se samo telefonski imenik. U stvari, ispada da školski uspjeh ni na koji način ne utječe na uspjeh u životu. A bravar bi u svoje slobodno vrijeme mogao biti dobro čitan čovjek i igrati šah. Dizajneri su za ovu kategoriju ljudi smislili šah izrađen od metalnih matica i vijaka.
Originalni metalni šah

Vrlo savijeni detalji imitiraju šahovske komade, koji se međusobno razlikuju po obliku, visini i težini. Dizajneri su pokušali pristupiti pitanju stvaranja metalnih dijelova što kreativnije, pažljivo promišljajući svaku figuru. Ali neobičnost komada daje do znanja - ponekad prvi put kad ne prepoznate vrijednost šahovske jedinice i napravite pogrešan potez.
Šah iz metalnih dijelova

Usput, metalni šah može biti odličan dar za čovjeka. Pogotovo ako je njegov rad na neki način povezan s metalnim dijelovima, a slobodno vrijeme provodi iza šahovske ploče. Onima koji neće uživati ​​u igranju simboličnih figura vijčana i matica može se ponuditi mnoštvo drugih dizajnerskih šah opcija, počevši od „jestivog“ modela, a završavajući s setom od zlata i srebra u obliku vitezova.

Ostavite Komentar