Što se dogodilo u Vegasu: 10 najčudesnijih i najpoznatijih hotela u Las Vegasu

Najneobičniji i najpoznatiji hoteli u Las Vegasu

26. prosinca 1946 godina u Las vegas otvorio se hotel Flamingo, što je bio početak preobrazbe grada u pustinji Nevada u svjetsku prijestolnicu kockanja. Od tada se u Vegasu pojavilo stotine novih hotela od kojih se svaki svojim jedinstvenim dizajnom ili konceptom pokušava istaknuti od konkurencije. U ovom ćemo vam pregledu reći desetak najneobičniji i najpoznatiji hoteli grad.

Hotel Flamingo

Hotel Flamingo

Kao što je već spomenuto, ovaj je hotel bio prva ustanova u Las Vegasu, spajajući hotel i kockarnicu. Izgradio ju je poznati američki gangster Barsi Siegel, želeći legalizirati dio svog mračnog posla. Flamingo i dalje ugošćuje goste.

Hotel "Caesars Palace"

Hotel "Caesars Palace"

Vjerojatno najpoznatiji i legendarniji hotel u Las Vegasu. U "palači Cezara" odvija se radnja više od desetak holivudskih filmova od "Kišnog čovjeka" do "Oceanovih 11" i "Bachelor Party". A ako junaci filma dođu u Vegas, budite sigurni da će odsjesti u ovom hotelu.

Hotel "Venetian Resort"

Hotel "Venetian Resort"

Nije svaki Amerikanac imao priliku posjetiti ovu Veneciju u Italiji. No, živjeti nekoliko dana u hotelu Venetian Resort može si priuštiti puno više ljudi. Ovaj je hotel stiliziran kao legendarni grad na jadranskim otocima. Mnogo je građevina koje su točne kopije zgrada u samoj Veneciji. I ne trebamo razgovarati o kanalima i gondolama koje plutaju po njima - to je glavna "značajka" ovog hotela.

Hotel "Paris"

Hotel "Paris"

Ovaj je hotel u konceptu vrlo sličan prethodnom. Samo što posjetitelje ne prebaci u Italiju, već u Francusku, Pariz. A za veću uvjerljivost u "pariškom hotelu" čak je i Eiffelov toranj.

Hotel "Mandalay Bay"

Hotel "Mandalay Bay"

Apsolutno nevjerojatan i neobičan objekt za pustinju Nevada. Hotel Mandalay Bay ima svoju privatnu plažu s bistrim morskim pijeskom i ogromnim bazenima u koje se s vremena na vrijeme oponašaju čak i oceanski valovi.

Hotel Luxor

Hotel Luxor

Egipat je sada nemiran, Egiptu je već treća godina revolucije i nemira. Ali to ne znači da su piramide sada zatvorene za javnost. Uostalom, za njima možete otići ne u Kairo, već u hotel Luxor u Las Vegasu. Ovdje ćete naći grobnice faraona i Sfinge, te primjerak hramskog kompleksa u izvornom Luksoru.

Hotel "Cirkus Circus"

Hotel "Cirkus Circus"

Ovaj je hotel namijenjen onima koji ni u odrasloj dobi ne mogu zaboraviti kako je u djetinjstvu veliki vrhunski cirkus došao u njihov mali grad. Upravo u sobi za igre u kasinu u ovom hotelu nalaze se ansambli, ali prilično radne vožnje iz parka Luna, a u odvojenoj sobi svakodnevno se održavaju klasične cirkuske predstave.

Hotel "Cosmopolitan"

Hotel "Cosmopolitan"

Cosmopolitan Hotel jedan je od rijetkih u Las Vegasu namijenjen osobama s ukusom. Ne ponavlja oblike nijedne europske znamenitosti, jeftini kič za nju je tuđ. Ovo je mjesto namijenjeno ljudima koji cijene svoje dostojanstvo, znaju zaraditi i trošiti novac. Živjeti u Cosmopolitanu skuplje je nego u ostalim hotelima u gradu, ali razina je primjerena. I 3,9 milijardi američkih dolara utrošeno je na izgradnju ovog objekta.

Hotel "Silverton"

Hotel "Silverton"

Hotel "Silverton" ne može se pohvaliti posebnim izgledom ili najvišom razinom usluge. Ali u njemu će sigurno uživati ​​živjeti tamo gdje voli crtić Mala sirena. Uostalom, ogroman dio zabave u ovom hotelu posvećen je ovom liku. Vidjet ćete prikaz sirena u ogromnom akvariju i ne manje velikom bazenu. A na pozornici koncertne dvorane u "Silvertonu" istoimeni mjuzikl nastavlja se već nekoliko godina.

Hotel "New York-New York"

Hotel "New York-New York"

Unatoč činjenici da su Las Vegas i New York smješteni na udaljenosti većoj od tri i pol tisuće kilometara, u pustinji Nevada postoji i vlastita verzija "Velikog jabuka". Postoje primjerak Kipa slobode, nebodera Empire State Buildinga, vijećnice New Yorka, Central Park, pa čak i Greenwich Village.

Pogledajte video: First Look u Las Vegasu: Redefinirani TV (Prosinac 2019).

Ostavite Komentar