Skice olovke pretvorile su se u namještaj

Namještaj koji imitira skice olovke tvrtke Daigo Fukawa

Note se pretvaraju u melodiju, šaka brašna u mirisni kolač, a lagane skice olovke pretvaraju se ... ne, ne u živopisnu sliku, već u jedinstvenu kolekciju namještaja "Grubi proizvodi od skica". Autor projekta je student na dizajnerskom odjelu Daigo Fukawa, koji već danas ima velika očekivanja i obećava da će postati uspješan dizajner interijera.
Kolekcija neobičnog namještaja tvrtke Daigo Fukawa
Namještaj dizajnera Daigo Fukawa

Međutim, karijera talentiranog učenika već je započela. Neobičan set namještaja čini se poput nepažljive skice olovkom, ali u stvarnosti se ispostavlja da je to čvrsta konstrukcija izrađena od metalnih šipki savijenih pod pravim kutom.
Žičani namještaj od Daigo Fukawa
Namještaj od Daigo Fukawa

Stolice, sofe, fotelje - u neobičnoj Daigo Fukawa kolekciji možete pronaći apsolutno sve. Sam dizajner tvrdi da to nije ograničenje, a ovom tehnologijom možete stvoriti apsolutno cijelu atmosferu modernog stana ili seoske kuće. Glavno je da vlasnici domova imaju priličan udio u humoru i avanturizmu.
Žičana stolica od Daigo Fukawa

Kolekcija „Grubi proizvodi skice“ predstavljena je prvi put na izložbi teza na tokijskom Sveučilištu umjetnosti i već je stekla nevjerojatnu popularnost na Internetu. To daje priliku neobičnom namještaju da preraste iz koncepta u kolekciju industrijskog razmjera. Iako, moram priznati da sjedenje na žičanoj stolici nije previše ugodno. U ove je svrhe prikladniji pupak u obliku rajčice ili Tortellini stolica.

Pogledajte video: Embrace the Shake. Phil Hansen. TED Talks (Prosinac 2019).

Ostavite Komentar