Izuzetna udobnost: saonice za bilo koje godišnje doba

Univerzalne sanjke za bilo koje godišnje doba.

Ove zime zaljubljenici u snježne motore mogu to udobno učiniti na putničkim sanjkama do motornih sanki. A kad dođe ljeto, umjesto skijanja na sankama, možete ugraditi kotače.
Equinox Snowcoach - sanke za motorne sanjke.

Mnogi vole snežne motore. Malo se toga može usporediti s načinom na koji pjenušavi snijeg pada pod skije brzinom i pjenušava zrna lete uokolo. Naučiti se voziti motorni čamac vrlo je jednostavno. Jedini negativan je ledeni vjetar koji vam puše u lice. Ljubitelji adrenalina lako se mogu suočiti s tim, a vrlo je problematično voziti dijete ili djevojčicu motornim snijegom. Čelična otopina Prikolica za sanjke s ravnim ekranom 685 - ugodna, topla i udobna "prikolica".
Prikolica Equinox 685 Snowcoach.

Snježna kabina Equinox 685, koja može smjestiti dvoje djece ili odraslih osoba malog rasta, omogućit će vam uštedu udobnosti tijekom zimske šetnje. Noge su zatvorena prikolica postavljena na par plastičnih skija koje apsorbiraju udarce. Univerzalni nosač omogućuje vam da svoje unutarnje sanjke pričvrstite na ATV ili motorne sanke.
Štitnici za djecu i odrasle.

Napravljen od izdržljivog polietilena, Snowcoach je opremljen s dva sjedala, parom sigurnosnih pojaseva, mekim ulošcima za sprečavanje modrica, kao i tekućim svjetlima i pouzdanim kočnicama.
Pahuljica na snegu Equinox 685 - zimske šetnje u udobnosti.

Dimenzije prikolice za snijeg Equinox 685 su 182,9 x 114,3 x 132,1 cm, a težina je 158,7 kg. Saonice mogu nositi oko 160 kilograma korisne nosivosti i isporučuju se s priručnim policama za odlaganje, tenda, jastucima za sjedalice i kompletom za pretvaranje saonica pod ATV. To znači da se sank može koristiti i nakon što se snijeg rastopi.
Prikolica za sanjke Equinox 685 - ekstremno s udobnošću.

Equinox Snowcoach košta 2400 dolara i dostupan je u pet različitih boja: crnoj, žutoj, crvenoj, zelenoj i plavoj.
Kao i ljubitelji zimskih ekstremnih sportova i velike brzine sanke od karbonskih vlakanakoji su već dobili titulu "najboljeg u povijesti".

Pogledajte video: adidas COPA18 (Prosinac 2019).

Ostavite Komentar