Memorijalni muzej veterana: Futuristički memorijalni projekt

Memorijal i muzej veterana je budući Memorijalni muzej veterana Ohija.

U skoroj budućnosti u SAD-u će se otvoriti muzej posvećen 250. obljetnici vojne službe istaknutih stanovnika Ohio, Zgrada će nalikovati strukturi u obliku nekoliko "vrpci" upletenih u spiralu.
Arhitektonski projekt Allied Works Architecture.

Arhitektonska tvrtka Saveznička djela arhitekture predstavio prve grafičke slike budućeg muzeja Memorijal i muzej veterana, koji će se pojaviti u gradu Columbus (Ohio, SAD). Izgradnja građevine odvija se u sklopu rekonstrukcije 56 hektara parkovskog područja poluotoka Scioto koji se nalazi u gradskom području.
Memorijal i muzej veterana. Pogled iznutra.

Struktura zgrade sastojat će se od nekoliko lukova upletenih duž svoje osi. Unutarnji dizajn odgovara općoj temi. Osim stuba, u Muzeju će biti opremljena široka spiralna rampa.
Projekt Memorijala i muzeja veterana u Columbusu.

Memorijal i muzej veterana ugostit će stalne i putujuće eksponate i ugostiti obrazovne događaje posvećene 250 godina vojne službe za ugledne stanovnike Ohia.
Planirano je da muzej otvori svoja vrata za posjetitelje 2016. godine.
Memorijal i muzej veterana je budući Memorijalni muzej veterana Ohija.

Kazahstan također planira izgraditi muzej nacionalnih heroja koji su doprinijeli formiranju državnosti i razvoju zemlje. Pobijedio je natječaj za najbolji projekt "Nacionalni panteon" Dizajn Studio OCRA Studio.

Pogledajte video: Muzej Vukovarske bolnice (Prosinac 2019).

Ostavite Komentar