15 originalnih poklona za prave ljubitelje kave

15 originalnih poklona za prave ljubitelje kave.

Za osobu koja nije ravnodušna na kavu, svaka stvar koja ima ikakve veze s ovim aromatičnim pićem bit će prekrasan dar. Prikupili smo novine od kave koji su od posebnog interesa, posebno u novogodišnjim danima, kada je pitanje dobrog poklona vrlo važno.

1. Želja smrti kave

Kava smrti želje.

Kava smrt kave tvrdi da je najjača na svijetu, zbog činjenice da sadrži dvostruko više kofeina od obične kave. Šalica ovog mirisnog napitka zagarantovana je tako da se bilo koja osoba probudi ujutro.

2. Podesivi držač za čaše

Podesivi držač za čaše

Ovaj prijenosni držač za čaše, načinjen od Vector Vector držača, jednostavno se pričvršćuje na bilo koju površinu i može se ukloniti samo jednom rukom. U isto vrijeme možete popraviti kriglu, staklenku ili bocu bilo koje veličine u njoj.

3. Kofeinski slatkiši

Kofeinski slatkiši.

Za one koji imaju neodoljivu želju popiti kavu, ali nemaju načina da to učine, izmišljeno je zanimljivo rješenje. U prodaji su osvježavajuće slastice od daha od metvice i pravi kofein.

4. Svjetski atlas kave

Svjetski atlas kave.

Za bilo kojeg barista ili samo ljubitelja kave, prekrasan poklon bit će nevjerojatna knjiga Jamesa Hoffmana, koja sadrži doslovno sve što možete naučiti o kavi.

5. Mlin za kavu

Mlin za kavu.

Danas za samo 17 dolara možete kupiti Hamilton Beach mlin za kavu s kojom možete napraviti 12 šalica kave odjednom. Jedna od karakteristika ove mlinca za kavu je i jednostavno čišćenje - ima odvojivu kameru.

6. Aparat za kavu Espresso

Aparat za kavu Espresso.

Svaki ljubitelj espressa prodaće svoju dušu za mali stroj, u koji ćete ujutro jednostavno napuniti žitarice i dobiti šalicu pravog aromatičnog espressa, latte ili kapučina.

7. Vakuum šalica

Vakuum šalica.

Zahvaljujući sličnoj termosnoj šalici, kava se može držati vrućom 5 sati (ili hladnom 9 sati). Šalica je izrađena od izdržljivog nehrđajućeg čelika i može se prati u perilici posuđa.

8. Kofein u pokretu

Kofein u pokretu.

Kava AeroShot Energy pogodna je za ljubitelje kave i sportaše koji su prisiljeni piti izravno u bijegu. Sve što je potrebno jest otvoriti pakiranje i uliti prah u usta koji sadrži 100 mg kofeina i vitamina.

9. kava pečena

Pečenja za kavu.

Za 179 dolara možete kupiti Fresh Roast pekač, s kojim možete ispeći zrna kave u 20 minuta za 20 šalica kave.

10. USB grijač

USB šalica grijana.

San bilo kojeg menadžera je šalica u kojoj će kava uvijek biti vruća. Morate samo spojiti šalicu na USB priključak računala. Kava se zagrijava u ovom super korisnom uređaju u samo 5 sekundi.

11. Zlatni filter za kavu

Pozlaćeni filter za kavu.

Budući da je zlato inertan metal, kava filtrirana kroz njega neće imati nikakav vanjski okus.

12. Stolna svjetiljka u obliku šalice kave

Stolna svjetiljka u obliku šalice kave.

Sigurno bi mnogi željeli ukrasiti radnu površinu kreativnom LED svjetiljkom u obliku šalice iz koje teče kava. Svjetiljka, opremljena s tri izmjenjivačke čaše, napaja se USB-om ili baterijama.

13. Šalica vlastitim izrazom

Šalica s vlastitim izrazom.

Nemoguće je ne nasmiješiti se ujutro, sipajući kavu u ovu šalicu. Zaspavano lice na njemu kada uđe u vruću kavu, u lice se promijeni sretnim osmijehom.

14. Šalica koja sama može miješati kavu

Šalica u kojoj se može miješati i sama kava.

Napravljena od izdržljivog nehrđajućeg čelika, ova baterija s pogonom Evelots može sam miješati kavu.

15. Kave svijeće

Kave svijeće.

Svijeće sa svijeće Southern Made, koje gori 25 sati, imaju aromu prave kave, pa će soba jednostavno biti mirisna.
Ako želite nešto neobično, savjetujemo vam da obratite pažnju ultraromantični pokloni - izrezbareni mehanizmi srca iz Frank Tiepkema.

Pogledajte video: 2 BRZE frizure za svaki DAN - duža i kraća kosa (Prosinac 2019).

Ostavite Komentar