Poznati ruski dizajner predlaže da Novu godinu dočekate u pametnim pidžamama i ogrtačima

Zapanjujuća kolekcija novogodišnjih haljina, pidžama i ogrtača poznatog ruskog dizajnera Ulyana Sergeenko.

U novogodišnjoj noći želim da odijelo istovremeno bude svečano i ugodno. Poznati ruski dizajner Ulyana Sergeenko odlučili su pomoći poštenom spolu i izdati potpuno zapanjujuću kolekciju božićne odjeće u stilu pidžame. U tim stvarima ne možete se samo zabavljati cijelu noć od 31. prosinca do 1. siječnja, nego i mirno zaspati kad više ne ostane snage za zabavu.
Nevjerojatne raznobojne krznene kapute iz novogodišnje kolekcije poznatog ruskog dizajnera Ulyana Sergeenko (marka - "Ulyana Sergeenko").

Ulyana Sergeenko dizajnerica je poznata ne samo u Rusiji, već i daleko izvan svojih granica. Ona je 2011. godine registrirala svoj brend "Ulyana Sergeenko" i nikad ne prestaje zadiviti fashionistice širom svijeta svojim originalnim kolekcijama. Ovaj je put modna dizajnerica obradovala svoje obožavatelje sjećanjima na sretno sovjetsko djetinjstvo i nevjerojatno lijepe ukrase božićnog drvca iz tih vremena.
Elegantna haljina od tkanine s uzorkom u obliku ukrasa za božićno drvce iz novogodišnje kolekcije poznate ruske dizajnerice Ulyana Sergeenko (marka - "Ulyana Sergeenko").
Nenadmašna pjevačica, glumica i TV voditeljica Vera Brehneva u kombinezonima iz novogodišnje kolekcije poznate ruske dizajnerice Ulyana Sergeenko (marka - "Ulyana Sergeenko").
Veličanstvena haljina ukrašena vezom u obliku višebojnih konfeta iz novogodišnje kolekcije poznatog ruskog dizajnera Ulyana Sergeenko (marka - "Ulyana Sergeenko").

Novogodišnja kolekcija kapsula Ulyana Sergeenko uključuje večernje haljine, kombinezone u stilu pidžame, elegantne ogrtače i višebojne krznene kapute. Elegantni i elegantni predmeti izrađeni od tekuće svile, nježnog krepa i luksuznog jakquarda ukrašeni su slikama tradicionalnih božićnih igračaka, ukrašenih zlatnim nitima i vezom konfeta.
Zanimljiva haljina izrađena od tkanine s printom u obliku ukrasa božićnog drvca iz novogodišnje kolekcije poznatog ruskog dizajnera Ulyana Sergeenko (marka - "Ulyana Sergeenko").
Lagana haljina izrađena od tkanine s uzorkom u obliku ukrasa božićnog drvca iz novogodišnje kolekcije poznatog ruskog dizajnera Ulyana Sergeenko (marka - "Ulyana Sergeenko").
Poznata ruska dizajnerica Ulyana Sergeenko (marka - "Ulyana Sergeenko") objavila je šik novogodišnju kolekciju odjeće.

Dizajner uvijek posvećuje posebnu pozornost dodacima. Glavni detalji u ovoj kolekciji bile su okrugle torbe s kvakom u obliku božićnih kuglica i cipele s koketnim krznenim pom-pomsom. Takav pribor može vam biti od velike pomoći u stvaranju spektakularna novogodišnja slika.

Pogledajte video: Staljingradska bitka 1949 - Ruski film sa prevodom (Prosinac 2019).

Ostavite Komentar