Summing the year: najbolji interijeri 2015

Summing the year: najbolji interijeri 2015

U 2015. godini u dekoru interijera dominirali su fantazija, živa boja i sofisticiranost. Interijer i dekor svake sobe predstavljeni u recenziji diktiraju duh i tema određenog odmora. Dizajn jedne sobe ne mora se nastaviti u dizajnu cijele kuće. Ovo je svojevrsno iznenađenje ili spletka dizajnera.

Dnevna soba: Dizajn "Snježni dan"

Dnevna soba: Dizajn "Snježni dan"

Dizajner: Bjorn Bjornsson
Zahvaljujući mašti dizajnera Björna Björssona, dnevna soba s tamnim drvenim pločama pretvorila se u "snježnu" bajkovitu svijetlu i ugodnu sobu. Da bi postigao očekivani učinak, uspješno je kombinirao iridescentne kristalne, srebrne i snježno bijele elemente sa staklenim stolom i kristalima.

Biblioteka dnevne sobe: Dan boksa

Biblioteka dnevne sobe: Dan boksa

Dizajner: Robert Passal
Da bi razvio škotsku temu, dizajner Robert Passal za uređenje dnevne sobe-knjižnice odabrao je temu posvećenu "boksačkom danu". Kamin ispunjen poklon kutijama postao je središnji objekt interijera. Sve u ovoj sobi ispunjeno je poviješću, uključujući starinski namještaj i škotske tkanine u toplim krem ​​i sivim tonovima.

Salon i garderoba: Noć vještica

Salon i garderoba: Noć vještica

Dizajnerski studio: JDK Interijeri i vodovodi
Elegantna soba za opuštanje oživljena je uz pomoć bogatih boja, čija se slika nadopunjuje dekorom toaletne sobe. Tepih po mjeri spojna je poveznica cijelog dekora i pozadina za presjek kauča i ukrasnih elemenata. Zidovi su okrenuti ogledalima. Dodatak svemu su skulpture izrađene od kamena i staklene zidne svjetiljke. Dekor male toaletne sobe koristi iste boje, ali svijetle boje.

Prostor za punjenje električnih uređaja

Prostor za punjenje električnih uređaja

Dizajner: Rio Hamilton
Prostor za punjenje telefona i drugih uređaja iz Rio Hamiltona koristi se i kao soba za opuštanje. Koncept se temelji na kombinaciji bijele i crne boje u obliku pruga. Soba je bila opremljena ekskluzivnim mekim klupama od samog dizajnera.

Igraonica-spavaća soba: "Rođendan"

Igraonica-spavaća soba: "Rođendan"
Igraonica-spavaća soba: "Rođendan"

Dizajner: Lonnie Paul
Lonnie Paul bio je nadahnut temom rođendana djevojčice za stvaranje ovog dizajna. Soba daje osjećaj radosti i dječje slobode. Na ulazu je piramida mekih kockica, na koju se djeca mogu penjati, igrati se s njima ili koristiti kao sjedalo.

Lounge: "Majčin dan"

Lounge: "Majčin dan"

Dizajner: Antonino Buzzetta
Antonino Buzzetta autor je ovog zanimljivog dizajna. Dizajner je upotrijebio djelo uličnog umjetnika Bradleyja Theodora, a sam je stvorio neonsku skulpturalnu kompoziciju u ime ljubavi prema svojoj majci. Pod u sobi prekriven je drvenim pločicama. Osim toga, dekor sadrži kravlje tepihe, zavjese i izvrsni crno-bijeli strop. Slika se nadopunjuje namještajem po mjeri.

Salon: "Dan svetog Andrije"

Salon: "Dan svetog Andrije"

Dizajner: James Ricksner
James Ricksner je svoj dizajn temeljio na estetici i kulturi Škotske. U svakom elementu se prati ruka majstora i ljubav prema Škotskoj, uključujući skupe presvlake i luster.

Atrij: "Parada zviježđa"

Atrij: "Parada zviježđa"

Dizajner: Ellie Colter
Ovaj atrij sa šarmantnom tendom smješten je u središtu vile i posvećen je ženama koje su uspješno pobijedile karcinom dojke. Ellie Colter je na zidove objavila fotografije izliječenih žena koje je napravio fotograf i umjetnik Robert Farber. U sobi je rasvjeta na više razina. Luksuzni namještaj uključuje elegantne i udobne fotelje, zavodljiv kauč, stolove za kavu od matiranog stakla i trendi otomane. Ovoj sobi pripada ugodno mjesto za opuštanje i razgovor, koje se nalazi ispod stepenica uz kamin.

Mezzanin: "Dan slobodnog vremena kod čovjeka koji gori"

Mezzanin: "Dan slobodnog vremena kod čovjeka koji gori"

Dizajn studio: Arhiva ID
Cilj glavne arhitektice Archives ID, Alla Akimova-Harrington, bio je stvoriti visoko umjetničko stubište, tako da je prisustvo mezarina bilo sastavni element za kombiniranje modernosti i klasike. Zahvaljujući paleti koja se sastoji od nijansi plave i pijeska, čini se da posjetitelji padaju u pustinju Namibije. Polazišta ove umjetničke odluke bile su fantazija i umjetnost. Među značajkama se mogu razlikovati imitacije stupova sa svjetlima na zidovima, apstraktne fotografije i tkanine tvrtke Hermes.

Galerija koridora: "Dan sadnje"

Galerija koridora: "Dan sadnje"

Dizajner: Stacy Garcia
Prema Garciau, uvijek je lijepo neočekivano vidjeti tako lijep i neobično uređen hodnik u bilo kojem domu. Stacy je uspjela stvoriti cilindrični hodnik zahvaljujući dekoru površina, uključujući strop i zidove s cvjetnim tapetama iz kolekcije dizajnera. Pobliži pogled otkriva da je strop ukrašen originalnom kombinacijom boja. Garcia je ovaj mali hodnik pretvorio u dragulj umjetničke galerije.

Igraonica: "Igra večer"

Igraonica: "Igra večer"

Dizajnerski studio: Marks & Frantz
Dizajneri Lidia Marx i Lisa Franz praktički su dočarali ovu sobu stvorivši jedinstveni dizajn, zasićen bojama, svijetlim uzorcima, starinskim namještajem i po mjeri. Dvije šipke, stol s ukrašenim šalovima, ukrasna garnitura u stilu pauna i šahovnica s figurama od kože i kostiju potvrđuju da se u ovoj sobi možete zabaviti.
Igraonica: "Igra večer"

Vrhunac kolekcije je intarzirani stol za shuffleboard. Skupe tkanine predstavlja Dedar koji je ovdje predstavljen prije sudjelovanja na izložbi ParisDecoOff koja će se u siječnju održati u Parizu.

Ormar: "Zlatna godišnjica"

Ormar: "Zlatna godišnjica"

Dizajnerski studio: Katie Scott Design
Koristeći tople, metalne površine i raskošne teksture, dizajnerica interijera i dizajner nakita Katie Scott pretvorila je svoju svlačionicu u luksuzni ženski salon. To je idealno mjesto za meditaciju, sanjarenje i nadahnuće, jer postoje vaše omiljene stvari. Svijetlo crveni dodir na crnom zidu privlači pažnju svih.

Spavaća soba-dnevni boravak: "Povratak kući nakon odmora"

Spavaća soba-dnevni boravak: "Povratak kući nakon odmora"

Dizajnerski studio: Paris Forino
Spavaća soba Paris Forino, prilično svijetla i prostrana soba, ispunjena je skupim, neočekivanim detaljima, s obzirom na putovanja i mjesto gdje se možete opustiti i sjetiti svega najboljeg o uzbudljivim avanturama i otkrićima. U ovoj sobi koegzistiraju skupe tkanine, umjetnički predmeti i ukrasni predmeti prikupljeni širom svijeta.

Dnevna soba: "Festival boja"

Dnevna soba: "Festival boja"
Dnevna soba: "Festival boja"

Dizajnerski studio: Buckinghamski interijeri + dizajn
"Festival cvijeća" povezan je s dolaskom proljeća, koji se slavi u Indiji i Nepalu. Julia Buckingham autorica je dizajna osmerokutne sobe. Željela je stvoriti sobu čiji je dizajn nadahnuo sreću. Također je počela stvarati većinu predmeta u unutrašnjosti i dodataka.

Lounge i studija: "Ljetni Solsticij"

Lounge i studija: "Ljetni Solsticij"

Dizajner: Drew McGookin
Boje sunca, pijeska i mora dominiraju u dekoru ovog salona, ​​koji je dizajnirao Drew McGookin. Dizajniran za pjevanje ljeta i uspon plavog mjeseca.

Vlada: "Dan oca"

Vlada: "Dan oca"

Dizajner: Ashley Darryl
Ashley Darryl opisuje svoje stvaranje kao lijepo, toplo, jednostavno, ali prije svega kao mjesto dobrodošlice i ugodnosti. U osnovi, dizajner je u dekoru koristio nijanse čokolade, zelene i morske plave boje, koje su idealne za muški ured. Stvarajući ovaj dizajn, Ashley je razmišljala o svom ocu, o onome što voli, u kakvom bi se okruženju željela opustiti ili raditi. Među neobičnim materijalima može se primijetiti pluto drvo, koje je ukrasilo zidove, namještaj, pravilno osvjetljenje, tepih i, naravno, šank.

Ured psihijatra: "Šarm sedmeraca"

Ured psihijatra: "Šarm sedmeraca"

Dizajner: Campion Platt
Koncept koji je dizajner Patt odabrao za uređenje ove sobe temelji se na takvom prirodnom fenomenu kao turski zimski solsticij (nardokan), kada zalazi sumrak prije no što se pojavi novo sunce. Dizajn se temelji na nijansama, luksuznim teksturama i neočekivanoj funkcionalnosti. Na podu su turski ćilimi u dubokim tamnim tonovima. Izgled sunca simbolizira plamen u kaminu, bakrene tapete i žute žarulje u staklenim svjetiljkama koje trepere, pojačavajući mistični učinak. Dizajner je odabrao elegantan krevet-krevet za terapeutske sesije.

Bar: "Nakon novogodišnje ceremonije balona u New Yorku"

Bar: "Nakon novogodišnje ceremonije balona u New Yorku"

Dizajnerski studio: Calder Design Group
Tim dizajnera Calder Design Group nudi da iskusite atmosferu prvih sati nove godine. Strateški je ulog napravljen na tisku u obliku traka zebre i sjaju zlata na pozadini smaragdne boje. Bar, ukrašen baršunom i krznom, središnji je objekt kompozicije.

Spavaća soba-dnevni boravak: "Odmor"

Spavaća soba-dnevni boravak: "Odmor"
Spavaća soba-dnevni boravak: "Odmor"

Dizajner: Kathleen Walsh
Radeći na dizajnu ove sobe, Kathleen je zamislila ženu koja mnogo putuje svijetom i vraća se kući u svoju luksuznu oazu kako bi se opustila i stekla snagu za sljedeće putovanje. U sobi se nalazi i mala kuhinja. U ovom privremenom pažljivo osmišljenom stanu ugodno će provesti dan ili dva. Soba je dovoljno mala, ali funkcionalna, moderna i luksuzna.

Spavaća soba-dnevni boravak: "Valentinovo"

Spavaća soba-dnevni boravak: "Valentinovo"

Dizajnerski studio: Darrin Varden Design
Darrin Warden uzeo je tamnu stranu ljubavi i tamne nijanse šipak kao osnovu koncepta. Interijer i dekor kombiniraju ozbiljan umjetnički i elegantan namještaj s mekim i oštrim kutovima s ironijom točno onako kako se događa u stvarnom životu. Zid u sobi ukrašen je instalacijom srca u obliku listova ficusa, koje je dizajner ručno oslikao u različite nijanse i nanizao na niti. Ostale značajke uključuju rasvjetu na više razina, kauč na razvlačenje i kamin.
Spavaća soba-dnevni boravak: "Valentinovo"

Iza kreveta je mjesto za opuštanje i druženje. Kamin je iznenada ispunjen slatkišima, blagdanskim atributima. S druge strane sobe je dugačak komod.

Luksuzna soba: glamurozni raj

Luksuzna soba: glamurozni raj

Dizajner: Vincent Wulf
Vincent Wulf stvorio je elegantnu glamuroznu kupaonicu za luksuznu sobu. Središte kompozicije je šator okružen jesenskom šumom u zrakama ranog sunca, što je predstavljeno na foto tapetama. Za cjelovitu sliku dizajner je instalirao audio sustav koji proizvodi zvukove prirode.
Luksuzna soba: glamurozni raj

Samostojeća kada je postavljena na drvene noge, a umivaonik je izrađen od kamena.
Ispod kupole improviziranog šatora postavljen je krevet Calvin Klein s luksuznim posteljinom. Uz to, na krevetu i fotelji ima puno antiknog namještaja, stari tepih i krzneni ogrtači.

Foaje: "Dan ljubavi"

Foaje: "Dan ljubavi"

Dizajnerski studio: WhiteWebb
Dizajneri Frank Webb i Matthew White stvorili su nezaboravno predvorje na ulazu u Kuća za odmor. U središtu kompozicije je tromjesečna brončana skulptura Apolona. S obje strane kipa nalaze se divovski ekrani s ukrasima koji privlače pažnju svih, zajedno s arhitektonskim značajkama prostorije. Kamin ima kombinaciju modernih i tradicionalnih materijala.

Pogledajte video: Excel Sumifs between dates, sum month & sum with multiple criteria (Prosinac 2019).

Ostavite Komentar