Modne kuće predstavile su svoje mogućnosti alternativnih božićnih drvca

Alternativna božićna drvca iz modnih kuća

Svake godine u Parizu se održava Festival božićnih drveća, a ove godine takve moderne kuće kao Christian Dior, Chanel, Stella McCartney i drugi. Dizajneri poznatih marki predstavili su neobične i vrlo kreativne alternative tradicionalnim novogodišnjim drvcima.

Talijanska marka Emilio Pucci

Emilio pucci

poduzeće Emilio pucci Poznat je po proizvodnji odjeće, dodataka i cipela svijetlih i vrlo upečatljivih printova. Dizajneri marke odlučili su svoje božićno drvce učiniti prozirnim i unutra staviti kvačilo, što najbolje opisuje akcent marke.

Francuska marka Jean Paul Gaultier

Jean paul gaultier

Jean Paul Gaultier vjeruje da se novogodišnje drvce može napraviti od bilo čega, čak i od starog parketa. Potrebno je samo zalijepiti ga i nanijeti originalnu sliku stabla, kao i ukrasiti ga voluminoznim plastičnim kuglicama.

Francuska modna kuća Chanel

Chanel

Modna kuća Chanel proizvodi elegantne i sofisticirane predmete. Njeni su stručnjaci pitanje alternativnog božićnog drvca shvatili ozbiljno. Prototip stabla izrađen je u bijeloj boji, a takozvane grane ukrašene su metalnim zakovicama.

Britanska dizajnerica Stella McCartney

Stella mccartney

Dizajner Stella McCartney, koja je kći Paula McCartneyja, također maštala o alternativnim božićnim drvcima i kreirala umjetnički objekt u stilu pop umjetnosti.

Francuska marka Emanuel Ungaro

Emanuel Ungaro

Francuska marka s talijanskim korijenom predstavila je vrlo ženstveno i lijepo božićno drvce. Ukrašen je svijetlim umjetnim cvjetovima izrađenim od modernih tkanina koje su prisutne u kolekcijama Doma.

Francuska modna kuća Christian Dior


Marka je bila vrlo sažet i elegantan. Kršćanski dior, Izrađena je u futurističkom stilu i ukrašena je šarenim potezima nasumično ostavljenim na prozirnom božićnom drvcu.
Kršćanski dior

Libanonski dizajner Elie Saab


Unatoč tome što je libanonski modni dizajner Elie Saab stvara veličanstvene haljine od letećih tkanina, odlučio je napraviti svoje alternativno božićno drvce od bočica parfema puštenih pod njegovim imenom.
Elie saab

Sva božićna drvca koja sudjeluju u događaju bit će postavljena na dobrotvornu aukciju. Prošle se godine pokazalo da je skupila 75 tisuća dolara. Nastavak teme: 20 najskupljih lotova koji se mogu kupiti na internetskoj aukciji Ebay.

Pogledajte video: GUČI ZA PO KUČI: Modni guru Denis Avdić predstavil novo kolekcijo! (Prosinac 2019).

Ostavite Komentar