15 ideja za stvaranje sjajnih novogodišnjih vijenaca koji će oduševiti čak i Djeda Mraza

Izvorni vijenac s vlastitim rukama.

Novogodišnje vijenci su univerzalan način ukrašavanja vašeg doma za praznike. Oni se mogu objesiti ne samo na božićno drvce, već i na zidove, prozore, vrata, glavu kreveta ... Stoga, ne propustite priliku da naučite kako napraviti jednostavne, ali spektakularne božićne lampice. Dijelimo najzanimljivije ideje.

1. Svjetlo za borove stožce

Alternativno božićno osvjetljenje.

Dekor od borovih čestica nije novost. Ali originalnost ovom dekoru može se dati ako se lagana vijenca koristi kao osnova dekorativnog sastava. Konusi igraju ulogu dodatnog ukrašavanja.

2. rezbarenje tekstila

Božićna drvca izrezana iz tkanine.

Tkanina, škrobna ili impregnirana PVA ili debeli papir postaje materijal za izradu novogodišnjeg vijenca. Nekoliko rezova škarama - i element božićnog drvca vijenca je spreman.

3. Ravnina i volumen

Kombinacija ravnih i trodimenzionalnih elemenata izgleda originalno.

Okrugle drvene perle obojene svijetlom bojom savršeno su u skladu s ravnim papirnatim figurama. Glavna stvar je opskrbiti se papirom tematskim uzorcima. Umjesto drvenih perlica, možete koristiti plastiku ili staklo.

4. Bestežna vijenac

Napravite vijenac od perja.

Bijelo perje bit će idealan materijal za izradu vijenca bez težine. Uz to, mogu se ukrasiti zlatnom bojom ili sjajima. Ako nisu pronađena prava perja, izrezajte njihov analog iz papira.

5. Duet u boji

Ovojnice od papira u dvije boje.

Obična se vijenca transformiraju ako se za izradu koriste dvije boje papira. Dodatni dekor u obliku zalijepljenih perlica pojačava učinak.

6. Pametne božićne zastave

Izrada božićnog vijenca od zastava je klasična ideja.

Kako bi poznate zastave izgledale kao nove, preporučujemo da ih izrežete iz stare novine ili glazbene knjige. Papir možete umjetno starenjem namočiti čajem ili kavom.

7. Kuglice u kuglicama

Nekoliko okruglih elemenata povezanih zajedno izgleda čarobno.

Minijaturne ukrase božićnog drvca uokvirene papirnatim krugovima izgledaju posebno svijetle i spektakularne. Takav se dekor može koristiti kao zaseban božićni ukras, ili sastaviti u vijenac.

8. Kino ispod božićnog drvca

Pletenica od kokica.

Obične kokice izvrstan su materijal s vijencima koji podsjećaju na pahuljice snijega. Po želji obojite je bijelom ili srebrnom bojom.

9. Ugodne uspomene

Garland koji čuva uspomene.

Najčešće se čak i vaše omiljene fotografije pohranjuju u elektroničkom obliku. Pa zašto ne napravite od njih DIY božićni vijenac? Na primjer, odabir za njezine slike s najzapaženijim trenucima odlazeće godine.
Fotografije djece također mogu postati elementi vijenca.

10. Slatki vijenac

Garland od kolačića.

Čvrsti kolači od medenjaka idealni su za pravljenje ukusnog vijenca. Ako se to ne nađe, upotrijebite bilo koji drugi koji se neće raspasti.

11. Luksuzni ... papir

Izvorni papirni vijenci.

Ako se ravnim papirnatim vijencima ne sviđaju, pokušajte napraviti trodimenzionalno. Pomoću kopči za papir pritisnite papirne krugove ili trake koje međusobno čine trodimenzionalne oblike. Zatim ih popravite ljepilom ili spenjačem.

12. Mirisni citrusni vijenac

Garland od kore citrusa.

Koštica citrusa zadržava ugodnu aromu čak i nakon sušenja. Da biste izrezali elemente vijenca, možete koristiti rezač kolačića. Ako je vijenac napravljen od samih agruma, prije nego što narežete na nit, kriške osušite u pećnici ili na svježem zraku.
Dekor od kriške limuna.

13. Novi život starih razglednica

Razglednice mogu biti korisne.

Od karata koje ruka ne diže za bacanje možete napraviti vijenac. Samo ih zavežite na niti ili upotrijebite kao dodatni dekor glavnih elemenata vijenca.

14. Garland na talijanskom jeziku

Dekoracija od makarona

Konvencionalne tjestenine, obojene u svijetle boje, izvrstan su materijal za novogodišnje zanate. Doista, raznolikost njihovih oblika zaista je nevjerojatna.

15. od svega što voliš

Eklektična uradi sam božićna vijenac.

Spajajući maštu, napraviti novogodišnji vijenac vlastitim rukama ispasti će iz gotovo svega. Da bi ovaj dekor izgledao moderan, preporučujemo da za pričvršćivanje na bazu koristite iste kravate ili kopče.
Ako vijenci kao ukras nisu bili dovoljni, onda razmislite o dekoru stola. Na primjer pretvorite bocu šampanjca u ukras stola.

Pogledajte video: Pogledajte kako izraditi klupu - DIY InDizajn & Mirjana Mikulec (Prosinac 2019).

Ostavite Komentar