10 znatiželjnih uređaja koji će biti izvrstan dar muškarcu

Lijep poklon: AirDog Auto Follow Drone.

Novi se uređaji pojavljuju na tržištu gotovo svakodnevno kako bi život milijuna ljudi širom svijeta bio ugodniji i lakši. Ovaj pregled sadrži najzanimljivije uređaje prošle godine, koji su stvoreni posebno za muškarce.

1. LED lampica za hitne slučajeve LightMate

Lijep poklon: LED bljeskalica u hitnim slučajevima LightMate.

Nevjerojatna svjetiljka za preživljavanje koja će se definitivno svidjeti svakom muškarcu. Nekoliko načina rada. Dvije baterije, glavna i rezervna (posljednja je kapaciteta 2.200 mAh) s mogućnošću povezivanja različitih uređaja putem USB-a.

Tu je i funkcija brzog ili "hitnog" punjenja pametnog telefona! Svjetiljka je zatvorena u čvrstom kućištu i pouzdano je zaštićena od velikog broja raznih negativnih utjecaja.

2. Rif6 kocka

Lijep poklon: Rif6 kocka.

Što bi moglo bolje u ovom svijetu od dobrog druženja s prijateljima? Kompaktni Rif6 kocka projektor dizajniran za rad s mobilnim uređajima pomoći će.

Ovaj mali, ali nevjerojatno produktivan uređaj omogućit će vam emitiranje izravno s vašeg telefona u visokoj kvaliteti. Rif6 kocka je korisna i za zabavu i za rad.

3. AirDog Auto Follow Drone

Dobar novogodišnji poklon: AirDog Auto Follow Drone.

Privatni UAV-ovi dobivaju na popularnosti i što je još važnije, oni postaju dostupniji širokom krugu ljudi. Za aktivne ljude dronovi su od posebne vrijednosti, jer uz njihovu pomoć možete pucati, uključujući njihove avanture.

AirDog Auto Follow Drone, jednostavan dodatak praćenja koji će drona letjeti iza osobe i kružiti oko njega, učinit će avanturu snimanja još lakšom i boljom.

4. Divoom Voombox

Lijep poklon: Divoom Voombox.

Uz dobru melodiju i život je ljepši! Prijenosni zvučnik Divoom Voombox koji može raditi u kombinaciji s gotovo svim modernim uređajima pomoći će mu da se takav učini čak i u prirodi. Zvučnik pruža nevjerojatnu kvalitetu zvuka, a baterija će trajati duge sate.

Istodobno, ovaj proizvod košta pune novce, što je također važna prednost!

5. Logitech Harmony kućna kontrola

Lijep poklon: Logitech Harmony kućna kontrola.

Imate li univerzalni daljinac? Uzmi je u ruku. Idite do kante u svom domu. Sada baci svoj daljinac na nju. Zašto? Da, sada, sada postoji ovaj čudesan i vrlo zgodan sustav koji vam omogućuje da svoj pametni telefon pretvorite u univerzalni daljinski upravljač za sve zabavne uređaje u kući. Jednostavno i povoljno! Sada je sve na jednom mjestu.

I najvažnije, ako se "daljinac" izgubi negdje na kauču, možete kliknuti na stanicu i pametni telefon će oglasiti alarm.

6. Nespresso Pixie Espresso Maker

Lijep poklon: Nespresso Pixie Espresso Maker.

Teško će se naći osoba koja ne bi voljela kavu. Ovaj novi prijenosni aparat za kavu pomoći će vam da zadovoljite svoje potrebe za kavom za 120%. U samo nekoliko minuta možete pripremiti nevjerojatan, osnažujući napitak od tartara. Međutim, ne samo klasična kava, već i neka druga pića mogu kuhati ovaj stroj. U svakom slučaju, Nespresso Pixie Espresso Maker bit će izvrstan dodatak "muškoj" kuhinji.

7. TrackR StickR

Lijep poklon: TrackR StickR.

Svaki dan morate toliko imati na umu. Nema ničeg iznenađujućeg u činjenici da se stvar ili dvije mogu izgubiti ili zaboraviti negdje u užurbanoj ili svakodnevnoj žurbi.

Skup senzora TrackR StickR koji će "signalizirati" ako je stvar zaboravljena, a također će vam pomoći i da je pronađete u prostoru pomoću pametnog telefona, pomoći će vam da ništa ne izgubite ili zaboravite.

8. Nosač automobila za bežično punjenje Montar Air Qi

Lijep poklon: nosač automobila za punjač Montar Air Qi.

Što bi moglo biti bolje od čvrstog držača za pametni telefon, posebno u automobilu, posebno u naše doba kada gotovo svi imaju pametni telefon.

U slučaju ovog određenog uzorka, korisnik će dobiti nekoliko značajnih prednosti, uključujući mogućnost brzog i praktičnog punjenja telefona.

9. Izon Wi-Fi video monitor

Lijep poklon: Izon Wi-Fi video monitor.

Ponekad je dobro znati što se događa u različitim dijelovima vašeg doma. Sustav poput Izon Wi-Fi video monitora može vam pomoći. Uz pomoć niza interaktivnih kamera koje podržavaju Wi-Fi tehnologiju, korisnik će moći nadzirati različita mjesta svog doma u stvarnom vremenu.

Dakle, ne možete samo kontaktirati svoje najmilije, već i nadzirati kućnog ljubimca, kao i sigurnost u kući.

10. iClever Prijenosna sklopiva Bluetooth tipkovnica

Lijep poklon: prijenosna sklopiva Bluetooth tipkovnica iClever.

Neće ovaj loš poklon za predstavnike jake polovice čovječanstva biti ova pametna tipkovnica. Prijenosna sklopiva Bluetooth tipkovnica iClever tipkovnice omogućuje vam postizanje maksimalne praktičnosti tijekom rada ili igranja videoigara. Povrh toga, sklopiv je i može raditi i bežično!

Pogledajte video: Kako slikat najbolji selfie ft. Davor Gerbus (Prosinac 2019).

Ostavite Komentar