10 pametnih uređaja koji su korisni u svakom domu

Jeftini uređaji za pametne kuće.

Prije nekoliko desetljeća, set kućanskih aparata bio je ograničen na televizor, hladnjak i perilicu rublja. Štoviše, sva ta tehnika bila je prilično nezgrapna. Danas su se pojavili učinkoviti uređaji s najširem funkcionalnošću, koji su dostupni širokom krugu korisnika. U ovom su pregledu „pametni“ proizvodi koji su korisni u svakom domu.

1. Petak

Petak Smart Lock.

Pametne, lijepe i futurističke brave s mogućnošću daljinskog upravljanja - ovo je „komad budućnosti“, koji se može dobiti sada. Možda nećete naći još jednu takvu inteligentnu bravu koja se napaja baterijom, a koja je opremljena Bluetooth, WiFi i HomeKit tehnologijama. Ugradnja brave je vrlo jednostavna, a prodaje se u šest različitih boja.

2. Svjetlo prstena

Sigurnosna kamera Ring reflektor.

Zamislite situaciju da je osoba otišla na godišnji odmor ili poslovno putovanje i želi maksimizirati sigurnost svog doma. U tome će pomoći pametni uređaj koji se povezuje s konvencionalnom nadzornom kamerom. Pomoću nje možete osigurati dvosmjernu audio i video komunikaciju s kamerom (putem računala ili pametnog telefona). Također, Ring Spotlight može samostalno detektirati pokretne predmete i upaliti reflektora sirenom s volumenom 110 decibela.

3. eero Početna

WiFi sustav eero Početna.

Sljedeći uređaj može pouzdano zamijeniti zastarjeli bežični usmjerivač ili WiFi repetitor. Sustav eero Home izgrađen je pomoću najinteligentnije Wi-Fi tehnologije koja će vam osigurati ultra brzi WiFi u cijeloj kući.

4. Robot vakuum Dyson 360 Eye

Usisavač usisavač robota Dyson 360 Eye.

Dyson je renomirana marka u svijetu usisavača, poznata po svojim usisavačima sa visokim opterećenjem. Ovaj vakuumski model robota Dyson 360 Eye dovoljno je mali da vam ne bi smetao. Istovremeno će samostalno putovati po cijeloj kući, čisteći prljava područja i koristeći radijalni korijenski ciklon za odvajanje nečistoće od prašine. Čistač robota dolazi s iOS i Android aplikacijama za lako nadgledanje i kontrolu.

5. Prvo upozorenje 1036469

Detektor dima i ugljičnog monoksida Prvo upozorenje 1036469.

Za one koji su zabrinuti zbog mogućnosti trovanja dimom ili ugljičnim monoksidom kod kuće, postoji idealan uređaj. Prvo upozorenje 1036469 u hitnim situacijama odmah će obavijestiti vlasnika, a ovaj uređaj također ima bateriju s fantastičnim 10-godišnjim vijekom trajanja baterije. Detektor šalje obavijesti na pametni telefon pomoću posebnih aplikacija na iOS i Android.

6. Utičnica za iDevices

Bežični WiFi adapter za iDevices Socket žarulje.

Zahvaljujući glasovnoj kontroli i funkcijama daljinskog pristupa, ovo je idealan uređaj koji se može koristiti za kontrolu snage i svjetline bilo koje standardne žarulje u kući. iDevices Socket pogodan je za standardne, halogene, LED i za sve ostale žarulje.

7. Philips Airfryer

Friteza Philips Airfryer.

Danas je to najprodavanija friteza na svijetu (više od 7 milijuna komada je već prodano). Zahvaljujući ovom uređaju postat će lakše nego ikad pržiti krumpir ili drugu hranu.

8. Fitkeeper

Pametne vage Fitkeeper.

Danas je kontrola vaše težine postala vrlo jednostavna. Naravno, možemo reći da postoje obične vage i zašto trebate kupiti pametni uređaj. Ali što vaga ima ugrađene fitness programe i savjetovat će svog vlasnika kako da promijeni način prehrane.

9. Kuhinjska pametna ploča

Pametna ploča za kuhinju.

Prije deset godina bilo je moguće zamisliti ploču za rezanje koja će vam uvijek reći kalorijski sadržaj onoga što je na njemu rezano (postoje podaci o 2.000 različitih proizvoda), težinu proizvoda itd. Ova je ploča izdržljiva, lako se čisti i dolazi s 2-godišnjim jamstvom.

10. Feed and Go Smart ljubimac za hranjenje

Automatsko uvlačenje i uvlačenje pametnih kućnih ljubimaca.

Kućni ljubimci će jasno cijeniti ovaj pametni hranilica za ptice opremljen Wi-Fi-jem i web kamerom. Daljinski se može pokrenuti pomoću iOS ili Android uređaja. Umetač hrane ne samo da će izmjeriti potrebne porcije hrane u pravo vrijeme, već će moći i izmjeriti lijek za njih ako životinja postane bolesna.

Ali postoje među napravama i apsolutno beskorisne, na primjer, kao što su 5 uređaja za koje svi učenici traže roditelje i na koje definitivno ne trebate trošiti novac.

Pogledajte video: A1 Things - Maleni i korisni gadgeti (Prosinac 2019).

Ostavite Komentar