Koliko dugo može sjesti putnik na gornjoj polici na donjoj: suptilnosti putovanja vlakom

Pa koliko možete sjesti na donju policu? Odgovori Ruska željeznica.

Vikend za odmor odlična je prilika otići negdje na opuštanje ili vidjeti rodbinu. Sretan je onaj koji leti avionom. Vaš automobil također nije loš. Ali vlak će vas odvesti bez gužve u prometu. No, mjesta na gornjoj polici teško se mogu nazvati najudobnijim. Razmišljate o tome da sjedite napolje na dnu? Tada svakako otkrijte koliko dugo putnik s gornje police može ostati na donjoj.
Romantično rezervirano sjedalo ...

Vlakovi s kupeom i vezovima u većini zemalja svijeta atavizam su prošlosti. Ali ne na našim geografskim širinama. Ne morate se žaliti, glavna stvar je doći tamo. Da, i kupite posljednje mjesto na gornjoj polici (pogotovo ako je to "bočni zid" ispred WC-a), uvijek postoji prilika da sjednete na dnu. Što mislite, koliko možete sjediti na čudnom mjestu: sat, dva, uz hranu, dok vas ne pitaju? Ispada da postoji vrlo specifičan odgovor na ovo pitanje. I službeno.
Na gornjem bočnom zidu samo mačka može biti dobra.

Jedan lijeni i željni pravde putnik je to pitanje postavio direktno Ruskim željeznicama. I dobio sam službeni odgovor koji ćete vidjeti dalje fotografija ispod:
Službeni odgovor Ruskih željeznica.

Nikako! Kako se pokazalo, sjedala bi trebala zauzimati isključivo "prema kupljenim ulaznicama". A putnik sa sjedištem na gornjoj polici da sjedi na dnu uglavnom ne bi trebao. Ali što smo mi, a ne ljudi ili što?
Moglo je biti i gore.

Dakle, znajte svoja prava, ali budite pristojni jedni prema drugima. A onda će putovanje čak i u zagušenom vlaku i na gornjoj polici donijeti zadovoljstvo.
Usput, putnici, znate koji 10 gradova je postalo najpopularnije među turistima ove godine? Definitivno nema problema s vlakovima.

Pogledajte video: Korda Carp Fishing Masterclass Vol 6: No Privileges. Darrell Peck 2019 (Prosinac 2019).

Ostavite Komentar