10 načina korištenja kalupa za kolačiće u druge svrhe, ali s korisnošću i zadovoljstvom

10 zgodnih načina korištenja oblika kolačića u druge svrhe.

Što može biti ukusnije i ugodnije od domaćih kolačića? Gdje su sve te stvari iz trgovine. Ali ako ruke ne prijeđete prije pečenja, nemojte bacati kalup za kolače u krajnji kut. Uostalom, ima još 10 neobičnih, ali cool aplikacija. I bez dodatnih kalorija.

Nedovoljno svečanog raspoloženja? Naoružajte se kalupom za kolačiće i upotrijebite ga za isprobavanje:

1. Isječak za salvete

Jednostavno i lijepo.

Najlakši način redovitog postavljanja stola je svečan. I bez previše napora: samo trebate proći ručnik ili ubrus kroz list s kolačićima.

2. Kakao za odmor

Kako kakao učiniti još ukusnijim.

Koristite kalup za kolače kao šablonu šlagom za ukrašavanje šalicom kakaa za zagrijavanje. Ili idite još dalje i zamrznite kremu u zamrzivaču (u obliku, prirodno) kako biste napravili najukusniji i dugo rastopljeni led.

3. Posebno oblikovano sufle ili puding

Teško sufle.

Zaboravite dosadno sufle u čašama. Tako će se čak i jednostavan desert činiti puno elegantnijim. I ukusna.

4. praznične svijeće

Svijeće napravljene s ljubavlju.

Volite li svijeće? Možda se želite osjećati kao dizajner? Zatim uzmite bilo koju svijeću koja je čak izgledala, rastopite vosak, stavite je u rezač za kolačiće (samo pripazite da je stavite na tanjur prije nego što ćete morati dugo trgati stol) i ne zaboravite fitilj. Ostavite da se potpuno ohladi, izvadite iz kalupa i uživajte u svijeći vlastite proizvodnje.

5. Neskuchny rezanje povrća (ili voća)

To je puno bolje.

Vječno pitanje bilo koje domaćice svečanog stola: kako motivirati goste da probaju povrće? Odgovor na površinu: učinite to privlačnijim. I kolačić kolačića će vam pomoći u tome. Samo odaberite manje kalupe.

6. Napravite vijenac od kolačića

Garland sa svečanom aromom.

Tanki kolačići mogu se pretvoriti u jedinstveni vijenac. Torte pažljivo probušite sjajnom ili velikom iglom i uvijte konac između njih. Najugodniji trenutak: nakon praznika, ovu vijencu možete jesti s čistom savješću. Iako, zašto čekati?

7. Ili se oblikuje vijenac od kolačića

Kad nema vremena za pečenje.

Par kalupa, obruč od grube niti ili debele niti - i originalni vijenac u rustičnom stilu je spreman. Posebno zbog gubitka kilograma.

8. Božićni vijenac

Nitko neće imati tako nešto.

Za svečani dekor nije potrebno trčati u trgovinu. Obliku spojite u prsten, pričvrstite vrpcama ili nitima, dodajte nekoliko jelevih grana i obavezno napravite nekoliko fotografija na Instagramu. Tako da svi znaju za vaše vješte ruke.

9. Jedinstveni ukrasi božićnog drvca

Nakit s dušom.

U tu svrhu možete koristiti svijetli ambalažni papir (posebno njegove ostatke nakon pakiranja / otpakiranja darova), pa čak i stare fotografije. Koristite kalup za kolačiće kao šablon, izrežite komad sveštenim nožem i pričvrstite ga vrpcom unutar "okvira".

10. Samo ukrasite sendvičem

Učinite bilo koji doručak malim slavljem.

Jer praznici dolaze i odlaze, ali uvijek želite jesti. Slažete se: nabaviti takav sendvič za doručak kod kuće bit će još ukusnije.
A ovdje možete više špijunirati 21 ideja za novogodišnji dekor koji će potaknuti odmor u svakom domu.

Pogledajte video: silikonski kalup na Radmilin nacin-izrada (Prosinac 2019).

Ostavite Komentar