Izlažući 9 poznatih trikova ili Kako postati pravi mađioničar

Popularni trikovi i njihovo izlaganje.

Možda su u djetinjstvu svi vjerovali u magiju i izvodili trikove u cirkusu ili na uličnim predstavama po novoj vrijednosti. Kako su postajali stariji, postotak skepticizma rastao je sve više i više, a trikovi više nisu izgledali kao natprirodno. Međutim, morate priznati, uvijek sam želio znati kako maga levitatira u zraku ili ako neka žena "prereže" na pola ostane neoštećena.

1. Soaring Fakir

Usredotočite se na levitaciju.


Popularni trik s levitacijom često provode ulični mađioničari. Ali zapravo to nije ništa drugo nego lukav trik. Čitava tajna levitacije leži u genijalnom dizajnu, čija je baza skrivena ispod tepiha. Glavni oslonac je osoblje koje povezuje donji oslonac sa sjedalom. Gotovo je nemoguće razabrati konstrukciju iza mađioničnog ogrtača, tako da trik izgleda vrlo impresivno i još uvijek je vrlo popularan.

2. Zigzag Djevojka

Usredotočite se s cik-cak djevojkom u ladicu.


Tajna jednog od najpopularnijih scenskih trikova leži u fleksibilnosti i sposobnostima mađioničarskog pomoćnika. Djevojka puza u kutiju s neobičnim rupama. Kad mađioničar pomiče središnji dio kutije, djevojčica savija tijelo, a ruke i noge ostaju u položaju kao da stoji ravno.

3. Piljenje djevojke

Usredotočite se s djevojkom koja vidi.


Prije toga, trik s viđenjem djevojke natjerao je publiku da zadrhti od užasa i sa strahopoštovanjem iščekuje trenutak kad pomoćnik napusti okvir siguran i zdrav. Međutim, s vremenom je javnost shvatila da se u fokusu nalazi zahvat i da zapravo nikoga nije vidio. Stvar je u tome što se mađioničarska kutija sastoji od dva dijela, a djevojke su zapravo također dvije.

4. Usredotočite se na račun i olovku

Usredotočite se na olovku i rastrgani račun.

Čarobni trikovi s novcem uvijek oduševe publiku. Ali češće od toga, oni nemaju nikakve veze s magijom. Najčešće su to samo spretni pokreti mađioničara i mali trikovi. Na primjer, u popularnom triku, kada mađioničar reže novčanicu olovkom, glavni alat je olovka, tačnije njegove polovice povezane magnetima. Vještim pokretom ruke mađioničar namota rub računa između dva magneta i lagano ispruži olovku.

5. Nestanak novčića

Usredotočite se na nestanak novčića.


Jednostavan i istodobno spektakularan i vrlo popularan trik sa nestankom kovanice može se vidjeti u cirkusu ili na dječjim događanjima. Štoviše, svi su u stanju naučiti pokazati takav trik. Da biste to učinili, potreban vam je bijeli list papira, novčić i prozirno staklo zapečaćeno papirom. Da se gosti ne bi vidjeli kroz čarobnjaka prije vremena, čašu moraju držati naopako na limu.

6. Nagib Michaela Jacksona

Čuveni nagib Michaela Jacksona.

U jednom je trenutku Michael Jackson bio prava ikona, udarao je obožavatelje ne samo vokalom, već i plesnim izvedbama. Dakle, poznati nagib od 45 stupnjeva, koji je demonstrirao sam pjevač i cijela njegova trupa u spotu za pjesmu "Smooth Criminal" napravio je proboj, iako se u stvarnosti pokazalo da je to samo dobro osmišljen fokus. Čitava tajna ovog naginjanja bila je skrivena u petama s posebnim rupama i metalnim iglama koje su se u određenom trenutku otjerale s mjesta događaja.

7. Prsten za podizanje

Pomaknite prsten preko elastike.


Još jedan trik koji bilo tko može svladati. Da biste to učinili, za novac vam je potreban prsten i obična gumena traka. Prije svega, gumu treba rezati. Dalje, na elastiku stavljamo prsten, a njegove krajeve stisnemo u rukama tako da u ruci koja je ispod imamo dugačak rep. Neprimetno ga sakrijte u šaku i polako ga otpustite, gumica će se produljiti, a ringla će se brzo puzati prema gore.

8. Nestanak čaše

Usredotočite se na nestajanje čaše.

Još jedan trik koji vježbajući mađioničari često pokazuju u svojim izvedbama. Čarobnjak prekriva čašu ubrusom, pomiče je nekoliko sekundi, a zatim oštro podiže ubrus, ispod kojeg nema čaše. Tajna trika je krajnje jednostavna, u nekom trenutku spretnim pokretom ruke čarobnjak baca čašu u posebnu vrećicu pričvršćenu za stol, ili u krilo ako sjedi u ovo vrijeme.

9. Leteća olovka

Pomičite olovku dlanom.

Znate kako pomicati predmete dlanom? Ne? Možete naučiti odmah. Da biste to učinili, trebat će vam rekviziti: dvije olovke i ručni sat ili narukvica koja se čvrsto uklapa u ruku. Jednu olovku treba sakriti iza remena za sat, a uz nju pokupiti drugu koja leži na stolu.
Za ljubitelje objava još 5 trikova koji će iznenaditi djecu i odrasle.

Pogledajte video: DOMINION Documentary. 2018 (Prosinac 2019).

Ostavite Komentar