Obala Južnokineskog mora povezana je najvećim mostom duljine 55 km

Kina stvara nevjerojatne stvari.

U Kini je sagrađen još jedan nevjerojatno velik most koji se protezao preko mora. Odjednom je povezao tri važna grada. Sada putovanje između ekstremnih točaka traje satima.
Jedan od najvećih mostova na svijetu.

Novi najveći most na svijetu nedavno je otvoren u Kini. Nevjerojatna inženjerska struktura povezuje tri grada na obali Južnog kineskog mora - Hong Kong, Macau i Zhuhai. Most se proteže preko delte rijeke Biser. Ukupna duljina inženjerske konstrukcije je 55 kilometara. Ova brojka uključuje i podvodni tunel, čija je dužina 6,7 ​​kilometara. Zahvaljujući njemu, automobilom iz Hong Konga do Macaua možete doći za samo 3 sata.
Izgleda impresivno.
Proteže se na više kilometara.
Konstrukcija je bila velika.

Izgradnja mosta započela je 2009. godine. Stavljanje u pogon konstrukcija iz različitih razloga nekoliko je puta odgađano. Prije svega, pokazalo se da je provedba tako ambicioznog projekta bila veličine veličine složenija nego što se očekivalo na početku. Usput, projekt je također postao jedan od najskupljih. U izgradnju mosta uloženo je preko 14 milijardi dolara.
Kompleks uključuje i tunel.
Tri sata i već je na mjestu.
Pogled iz zraka.

Treba napomenuti da most izgleda zaista nevjerojatno. U stvari, u Kini je posljednjih desetljeća postojala dobra tradicija graditi velike i duge mostove na kojima se čini da je to nemoguće. Lako je pretpostaviti da takve inženjerske strukture mogu riješiti mnoštvo složenih i relevantnih pitanja s prometnim prometom za transportni sustav LRK.
Hiljade radnika.
Povezuje tri megaciteta.


Kina je nevjerojatna zemlja, ali u njezinom svakodnevnom životu sve nije tako jednostavno kao što se čini. ovdje 10 dobrih razloga zašto Kina u skoroj budućnosti neće postati svjetska supersilagurajući najveće igrače na svjetskoj pozornici.

Ostavite Komentar