Napredna Škoda koju službeno možete voziti u dobi od 16 godina

Dobro je imati svoj automobil.

Zakon je vrlo specifična stvar. Strog je, a u nekim slučajevima čak i vrlo. Međutim, uz sve to, svaki zakon nikad nije savršen do kraja. Zašto se sve to kaže? Štoviše, upravo je nesavršenost zakona, točnije prisutnost rupa u njemu, omogućila stvaranje takvog zanimljivog Škoda modela kojim se 16-godišnjaci službeno mogu voziti.
Čudno, ali djeluje.

Stvar je u tome da u Njemačkoj, kao i u velikoj većini drugih zemalja, ljudi ne mogu postati motoristi dok nemaju 18 godina. Međutim, lokalni su majstori otkrili kako preurediti Škodo kako biste mogli doći za volanom već od 16. To je postalo moguće zahvaljujući izdanju prilagođenih automobila sa zamijenjenom stražnjom osovinom i motorom niže snage nego u originalu.
Izvrsno rješenje.

Proizvodnjom tako zabavnih automobila upravlja lokalni Auto Ellenrieder. U stvari, on provodi duboko podešavanje tvorničkih automobila Skoda, zahvaljujući kojem iz obitelji „automobil“ automobil spada (u smislu slova zakona) u obitelj „vozila na tri kotača“.
Ludi Nijemci.

Sve što je trebalo učiniti kako bi se zakon elegantno zaobišao bilo je mijenjanje dizajna stražnje osovine, čineći ga užim, spajajući kotače i stavljajući manji motor u Skodu. Zapremina motora ne smije biti veća od 50 ccm. Stroj ne smije dosezati brzinu veću od 50 km h, a izlazna snaga ne smije biti veća od 15 kW.

Obrtnici Auto Ellenrieder mogu to učiniti s više automobila. Posebno je popularna modernizacija Škode Fabia. Pretvaranje automobila u triler s motorom od 20 konjskih snaga kupca će koštati 4,2 tisuće eura.
Nastavak teme 7 automobila koji su od statusa legende odvojeni samo jednim "ali" i ne samo.

Pogledajte video: Plan 9 from Outer Space 1959 (Prosinac 2019).

Ostavite Komentar