Što i kako napraviti stari džemper kad vam je žao što ga bacite: 10 korisnih savjeta

Što napraviti od starog džempera

Džemperi su najudobnija i najudobnija zimska odjeća. Međutim, s vremena na vrijeme izađu iz zgrade: istrošeni su, postaju sitni, rastrgani. U slučaju da nema snage za razdvajanje džempera, ali više ga nije moguće nositi, predlažemo da koristimo naše savjete. Što se može napraviti od starog džempera? Najmanje 10 originalnih stvari za sebe i za dom.

1. Torba za novogodišnji poklon

Novogodišnja poklon-vrećica iz starog džempera.

Novogodišnji praznici su na pragu, vrijeme je da razmislite o poklonima. Stari džemper može napraviti izvrsnu poklon vrećicu - bilo da se radi o suveniru, slatkišima ili kolačićima od medenjaka. Kako biste vlastitim rukama napravili vrećicu za novogodišnji poklon, dovoljno je izrezati dva jednaka pravokutnika od džempera (imajte na umu da bi obrađeni rub džempera trebao postati vrh vaše torbe, tako da pojednostavite svoj rad). Dalje, okrenite materijal iznutra, šivajte na tri strane ili ljepite pomoću vrućeg ljepila. Okrenite se na prednju stranu - i vaš je proizvod spreman. Ostaje je ukrasiti vrpcom po vašem ukusu. Na vrećicu ga također pričvrstite vrućim ljepilom.

2. Zamišljeni svijećnjaci

Zamišljeni svijećnjaci iz starog džempera.

Što će pomoći stvoriti svečanu atmosferu u kući? Naravno, svijeće! Vrlo je jednostavno napraviti originalni dekor svijećnjaka iz starog džempera. Da biste to učinili, dovoljno je odrezati rukave i vrat. Najčešće su ti dijelovi promjera pogodni za svijećnjake, ali ako su široki, onda ih šivajte po veličini. Ne zaboravite na glavni dio džempera: ako je proizvod ukrašen pletenicama ili drugim uzorcima, onda će i ovo izgledati sjajno u setu svijeća. U ovom slučaju možete napraviti razliku postavljanjem uzorka okomito na jedan od svijećnjaka i vodoravno na drugi.

3. Stari džemper na novi način

Drugi život starog džempera.

Ako vam je izgled prevelikog džempera dosadio, vrijeme je da ga nadogradite. Štoviše, za to su vam potrebne samo škare i igla s navojem. Prvo morate odrediti na kojoj razini mogu biti novi otvori za ruke, obrisati ih, širiti šav na pravom mjestu i obraditi rubove. Dalje, zavežite rukave, šivajte mjesto pričvršćivanja tako da se struktura ne raspada. Novi moderan džemper je spreman!

4. Ugodna podne svjetiljka

Nova svjetiljka iz starog džempera.

Mali džemper je dobar za podnu svjetiljku. Potrebno je izmjeriti njegovu veličinu tako da je visina malo veća od visine podne svjetiljke. Operite elastičnu traku oko ruba kako biste je fiksirali i zamotajte unutra.
Kako napraviti podnu svjetiljku od starog džempera: korak po korak upute.

5. Šalica koja pohranjuje toplinu

Dekor za šalicu od starog džempera.

Zimi želim udobnost, a takve šalice odmah stvaraju duhovnu atmosferu u vašoj kuhinji. Iz starog džempera izrežite traku prave veličine, radite na rubu, šivajte gumb s gumicom, a moderan odijelo spreman je za vašu šalicu!
Kako napraviti ukras za šalicu od starog džempera: Korak po korak.

6. Moderne tajice

Elegantne gamaše iz starog džempera.

Napraviti gamaše iz rukava starog džempera puka je sitnica. Ali takav komad odjeće diverzificira vaš svakodnevni izgled. A u kolekciji možete imati gamaše raznih boja kako bi odgovarali bilo kojem raspoloženju.

7. Pakiranje za bocu vina

Vrećica za vino od starog džempera.

Tko je rekao da boca vina ne može biti potpun poklon? To je! Ako ga pakirate u tekstilnu vrećicu, onda će izgledati vrlo svečano. Preporučujemo pakiranje iz rukava džempera, dno - od bilo kojeg komada tkanine. Najprije trebate izvršiti mjerenja, a zatim šivati ​​okruglo postolje s pogrešne strane, izvući ga, staviti bocu vina unutra i ukrasiti čipkom.
Kako napraviti vrećicu vina od starog džempera: korak po korak upute.
Kako napraviti vrećicu vina od starog džempera: korak po korak upute.

8. Tople rukavice

Tople rukavice iz starog džempera.

Topli rukavi također se mogu napraviti od džempera, za to trebate šivati ​​rezove tkanine, kao na slici, ostavljajući rupu za palac.
Kako napraviti tople rukavice od starog džempera: korak po korak upute.

9. Miniska suknja

Moderna minica od starog džempera.

Svijetli džemper s jelenom ili bilo kojim drugim uzorkom postat će osnova mini suknje koja se može ukrasiti pompom. Izvrsna odjeća za zabavu za mlade ili fotošop!

10. božićno eko stablo

Eko-stabla starog džempera.

Takvo božićno drvce postat će ukras na radnoj površini, može se postaviti na policu u blizini ogledala, i među knjigama, jednom riječju, gdje god vaša duša poželi. Da biste napravili božićno drvce, trebat će vam stari džemper i kartonski konus. Tkanina željene veličine odrezuje se, šiva, stavlja se na konus, a rubovi su fiksirani s unutarnje strane vrućim ljepilom. Modni božićni dekor je spreman!
Kako napraviti eko stablo od starog džempera: korak po korak upute.
Kako napraviti eko stablo od starog džempera: korak po korak upute.
Kako napraviti eko stablo od starog džempera: korak po korak upute.

Mnogi čak ne znaju u koliko se starih stvari mogu pretvoriti jedinstven namještaj, Naš pregled će vam pomoći u tome!

Pogledajte video: Subliminal Message Deception - Illuminati Mind Control Guide in the World of MK ULTRA- Subtitles (Prosinac 2019).

Ostavite Komentar