Amerikanka koja vozi svoj Beetle više od 50 godina, Volkswagen je restaurirao automobil bez ičegaAmerikanka Kathleen Brooks, koja živi u Cardiffu, vlasnica je Volkswagen Beetle već više od pola stoljeća. Tijekom godina automobil je prošao više od 560.000 kilometara. Neočekivano za Kathleen, predstavnici marke predložili su joj da obnovi njenog malog "Buba".
Volkswagen Beetle, koji je prešao 560 tisuća kilometara.

Volkswagen Beetle pojavila se s Amerikankom 1966. godine. Od tada je, kako sama vlasnica napominje, automobil postao praktički član obitelji, što joj je više puta pomagalo u teškim situacijama. Derrick Khatami, potpredsjednik američke divizije Volkswagen, naglasio je da ih je dirnula Amerikanina predanost njenom automobilu. Zbog toga je dobio prijedlog za ažuriranje Beetle-a.
Ovako je izgledao Volkswagen Beetle prije restauracije.
Prilikom prepravki automobila zamijenjeno je 40 posto dijelova.

Vrijedi reći da je posao obavljen kolosalno. Ukupno su stručnjaci restaurirali 347 elemenata i zamijenili gotovo 40 posto dijelova. Morao sam se znojiti da bih pronašao originalnu nijansu boje za "Buba". Automobil je dobio nove disk kočnice. Radiofonska traka je također moderna, ali stilizirana kao retro verzija. Motor je prvo rastavljen, očišćen do savršenog stanja, a zatim ponovno sastavljen.
Unutrašnjost obnovljenog automobila.
Pjenušava Volkswagen Beetle.
Folksvagen tim dobro se potukao na restauraciji automobila.
Volkswagen Beetle sada izgleda kao muzejski komad.

Ažurirana verzija Volkswagen Beetle sada podsjeća na muzejski eksponat. Vlasnik automobila jednostavno je oduševljen neočekivanim poklonom.
Vlasnik automobila jednostavno je oduševljen neočekivanim poklonom.

Ako također sanjate da imate stari automobil, poslužite se našim uputama, kako odabrati najbolje rabljeni automobil i ne pogriješiti.

Ostavite Komentar