Kako brzo ukloniti kamen od perilice rublja: narodni načinTijekom rada perilica je izložena značajnim onečišćenjima. To se odnosi i na vanjske i na unutarnje elemente. Problem je što se bakterije na pojedinim mjestima počinju razmnožavati, što dugoročno može naštetiti ljudskom zdravlju. Da bi se to spriječilo, stroj treba pravodobno staviti u red.
Prije svega, moje ovdje i ukloni sve smeće.

Postoji jednostavna i pristupačna metoda čišćenja perilice octa i sode. Ovi popularni sastojci više su puta spašavali vlasnike i sada su prikladni za rješenje problema onečišćenja što je moguće bolje. Prije svega, potrebno je očistiti najprljaviji prostor perilice - mjesto ispod brtvenog rukava na vratima jedinice za pranje rublja.
Također očistite ladicu za utovar.

Lagano okrenite manžetnu. Ako se stroj već dugo koristi, tada se gotovo sigurno formirao plijesan tamo. Osim toga, na ovom se području mogu nakupljati čvrsti predmeti poput gumba. Sve što bi bilo pronađeno treba izbrisati. Obrišite perilicu mekom krpom, namočenom u koncentriranu otopinu pripremljenu od 9% octa i vode u omjeru 50 ml (octa) na 1 litru (vode).
Nemojte zaobići filtar.

Cjelokupno radno područje treba biti pažljivo izrađeno. Kad završite, ponovno obrišite dijelove perilice, ali samo suhom krpom.
U procesu uklanjamo sve elemente.

Opisani postupak treba obaviti i s utorom za utovar, filterom, mjestom ispuštanja vode, kao i bubnjem. Sve opisane elemente, osim posljednjeg, Novate.ru preporučuje uklanjanje radi boljeg čišćenja.

VideoNastavak teme 8 nestandardnih savjeta za kuću koji će zanimati čak i iskusne domaćice.

Pogledajte video: NYSTV - Armageddon and the New 5G Network Technology w guest Scott Hensler - Multi Language (Prosinac 2019).

Ostavite Komentar