A bitka se nastavlja. Uredski samohodni raketni bacač.

Uredski samohodni raketni bacač.

Je li uredski susjed žvakao svoje sendviče preglasno? Govori li gospođa iz susjednog odjela već sat vremena s vašom djevojkom? Vrijeme je da otvorim tomahak i krenemo putem uredskog ratovanja. Međutim, to je bolje, ne od tomahawka, već od raketnih bacača. Samohodni. I neka se niko ne krije.
Uredski samohodni raketni bacač.

Čovječanstvo se, kao što znate, uvijek usredotočilo na utrku oružja. Da, isprva su kuglice od papira (ili mastila s tintom, u posebno teškim slučajevima) letjele u urede, zatim je netko donio pištolj za vodu, a netko - pneumatsku kopču za papir, i idemo dalje. Na kraju su došli do raketnih bacača. Ali nevolja je: raketni bacači stoje mirno, a neprijatelj, koji se skriva iza particije ili se podmuklo skriva u susjednoj sobi, već je izvan dosega.
Uredski samohodni raketni bacač.

Britanska tvrtka RED5 predlaže sljedeći korak u borbi za prevlast na radnom mjestu: koristiti samohodni raketni bacač "USB raketni bacač" vrijedan samo 56 dolara. Ovom jedinicom upravlja se daljinski pomoću radio jedinice spojene na USB priključak. Morate instalirati upravljački program borbenog vozila (izvinite, korisnici "makova", samo Windows 2000, XP ili Vista), monstruma koji nose rakete postavite na vodoravnu površinu - i možete započeti vojne operacije. Vaš samohodni pištolj može voziti, okretati se, podizati i spuštati lansirni blok. Četiri računala mogu se kontrolirati s jednog računala.
Uredski samohodni raketni bacač.

Domet leta raketa veći je od 3,5 m. Radio jedinica kontrolira akcije raketnih bacača na udaljenosti većoj od 7,5 m. Tako će snaga ružičastih raketa pomoći da kontrolirate teritorij u radijusu većem od 11 metara od radne površine.
Uredski samohodni raketni bacač.

Ali što ako neprijatelj sjedi na drugom katu? Još ništa. Ali pričekajte malo, ovi će engleski vjerojatno uskoro smisliti nešto.

Pogledajte video: SPΛRTΛ - Bitka Se Nastavlja (Prosinac 2019).

Ostavite Komentar